Nabeschouwing Plymouth Argyle - Shrewsbury Town (2-1) || League One 2018/2019

Dinsdag 12 maart 2019 - 20:45 uur

In de League One 2018/2019 neemt Plymouth Argyle het dinsdag 12 maart 2019 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Shrewsbury Town. De wedstrijd wordt gespeeld in Home Park in Plymouth.

Via de Plymouth Argyle - Shrewsbury Town live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Plymouth Argyle - Shrewsbury Town (2-1)

Het League One duel tussen Plymouth Argyle en Shrewsbury Town is onder leiding van scheidsrechter Brett Huxtable geëindigd in een 2-1 overwinning voor Plymouth Argyle. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 8e minuut door F. Ladapo, waarmee Plymouth Argyle met 1-0 de leiding nam. Shrewsbury Town kwam in de 60e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van O. Norburn, die daarmee de stand op 1-1 zette. Aan het einde van de wedstrijd viel dan toch nog de beslissing in de wedstrijd, nadat Plymouth Argyle in de 89e minuut een penalty kreeg. Vanaf 11 meter wist G. Carey deze te benutten, waardoor de score 2-1 werd.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Brett Huxtable, waardoor Plymouth Argyle dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Plymouth Argyle - Shrewsbury Town 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Plymouth Argyle - Shrewsbury Town teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Doelpunt Plymouth Argyle Doelpunt F. Ladapo met assist van D. Fox Plymouth Argyle 1-0
37' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor S. Whalley Shrewsbury Town
53' Wissel Shrewsbury Town Wissel A. Amadi-Holloway voor S. Payne Shrewsbury Town
57' Wissel Plymouth Argyle Wissel O. Threlkeld voor J. Riley Plymouth Argyle
60' Doelpunt Shrewsbury Town Doelpunt O. Norburn Shrewsbury Town 1-1
71' Wissel Shrewsbury Town Wissel F. Okenabirhie voor T. Campbell Shrewsbury Town
76' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor A. Grant Shrewsbury Town
81' Wissel Plymouth Argyle Wissel J. Ness voor Y. Songoo Plymouth Argyle
85' Wissel Shrewsbury Town Wissel G. Docherty voor S. Whalley Shrewsbury Town
86' Gele kaart Shrewsbury Town Gele kaart voor L. Waterfall Shrewsbury Town
89' Penalty Plymouth Argyle Penalty G. Carey Plymouth Argyle 2-1
91' Wissel Plymouth Argyle Wissel R. Taylor voor Ruben Lameiras Plymouth Argyle
Video hoogtepunten en samenvatting Plymouth Argyle - Shrewsbury Town
Opstellingen Plymouth Argyle - Shrewsbury Town
De opstellingen van Plymouth Argyle en Shrewsbury Town zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.