Nabeschouwing Walsall - Oxford United (1-3) || League One 2018/2019

Zaterdag 6 april 2019 - 16:00 uur

In de League One 2018/2019 neemt Walsall het zaterdag 6 april 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Oxford United. De wedstrijd wordt gespeeld in Poundland Bescot Stadium in Walsall.

Via de Walsall - Oxford United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Walsall - Oxford United (1-3)

Het League One duel tussen Walsall en Oxford United is onder leiding van scheidsrechter David Webb geëindigd in een 1-3 overwinning voor Oxford United. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 21e minuut door R. Dickie, waarmee Oxford United met 0-1 de leiding nam. Walsall kwam in de 26e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Cook, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 53e minuut moest Oxford United verder met een man minder nadat M. Browne een rode kaart had gekregen.

In de 63e minuut was het Oxford United dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van L. Garbutt. Na 95 minuten werd de voorsprong voor Oxford United vergroot nadat J. Sinclair de 1-3 wist te scoren. Na 97 minuten werd opnieuw een speler van het veld gestuurd nadat A. Kashi zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Oxford United.

LIVE Walsall - Oxford United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Walsall - Oxford United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor A. Kashi Oxford United
17' Gele kaart Walsall Gele kaart voor J. Gordon Walsall
21' Doelpunt Oxford United Doelpunt R. Dickie met assist van L. Garbutt Oxford United 0-1
26' Doelpunt Walsall Doelpunt A. Cook met assist van J. Gordon Walsall 1-1
39' Gele kaart Walsall Gele kaart voor G. Dobson Walsall
53' Rode kaart Oxford United Rode kaart voor M. Browne Oxford United
63' Doelpunt Oxford United Doelpunt L. Garbutt met assist van S. Long Oxford United 1-2
76' Wissel Walsall Wissel M. Ferrier voor J. Gordon Walsall
77' Wissel Oxford United Wissel G. Whyte voor J. Henry Oxford United
83' Wissel Oxford United Wissel J. Mousinho voor A. Kashi Oxford United
84' Wissel Oxford United Wissel J. Sinclair voor J. Mackie Oxford United
84' Wissel Walsall Wissel C. Norman voor Z. Ismail Walsall
94' Gele kaart Walsall Gele kaart voor A. Cook Walsall
95' Doelpunt Oxford United Doelpunt J. Sinclair met assist van J. Mousinho Oxford United 1-3
96' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Sinclair Oxford United
97' Tweede gele kaart Oxford United Tweede gele kaart voor A. Kashi Oxford United
97' Gele kaart Oxford United Gele kaart voor J. Graham Oxford United
Video hoogtepunten en samenvatting Walsall - Oxford United
Opstellingen Walsall - Oxford United
De opstellingen van Walsall en Oxford United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams.