Nabeschouwing Arouca - Estrela Amadora (0-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Arouca het zondag 5 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Estrela Amadora (0-0)

De Primeira Liga 2023/2024 wedstrijd tussen Arouca en Estrela Amadora geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was Arouca dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. De meeste kansen waren voor Arouca, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Arouca - Estrela Amadora 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Nilton Estrela Amadora
44' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Rodrigo Pinho Estrela Amadora
62' Wissel Arouca Wissel Pedro Santos voor Uri Busquets Arouca
63' Wissel Estrela Amadora Wissel Rúben Lima voor Nilton Estrela Amadora
63' Wissel Estrela Amadora Wissel Kikas voor Rodrigo Pinho Estrela Amadora
68' Wissel Estrela Amadora Wissel Régis NDo voor André Luiz Estrela Amadora
68' Wissel Estrela Amadora Wissel Ronaldo Tavares voor Léo Jabá Estrela Amadora
71' Wissel Arouca Wissel Weverson voor Quaresma Arouca
75' Wissel Estrela Amadora Wissel Nanu voor Jean Felipe Estrela Amadora
83' Wissel Arouca Wissel Yusuf Lawal voor Jason Arouca
83' Wissel Arouca Wissel Alfonso Trezza voor Vladislav Morozov Arouca
93' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Léo Cordeiro Estrela Amadora
90' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Matías Rocha Arouca
96' Gele kaart Estrela Amadora Gele kaart voor Leonel Bucca Estrela Amadora
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Estrela Amadora
Opstellingen Arouca - Estrela Amadora
De opstellingen van Arouca en Estrela Amadora zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estrela Amadora zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Estrela Amadora

Arouca en Estrela Amadora treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Miguel Bertolo Nogueira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 28 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Estrela Amadora slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Arouca 1
Winst Estrela Amadora 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 7e positie staat, terwijl we Estrela Amadora terugvinden op de 15e plaats.