Nabeschouwing Famalicão - Benfica (2-0) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Famalicão het zondag 5 mei 2024 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 22 de Junho in Vila Nova de Famalicão.

Via de Famalicão - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Famalicão - Benfica (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Famalicão en Benfica is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 2-0 overwinning voor Famalicão. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 71e minuut door Puma, waarmee Famalicão met 1-0 de leiding nam. Famalicão vergrootte in de 85e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Z. Youssouf op een 2-0 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Famalicão.

LIVE Famalicão - Benfica 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Famalicão - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Benfica Wissel Arthur Cabral voor Marcos Leonardo Benfica
46' Wissel Benfica Wissel Riccieli voor David Neres Benfica
46' Wissel Famalicão Wissel Rafa voor J. de Haas Famalicão
46' Wissel Benfica Wissel Florentino voor Orkun Kökçü Benfica
62' Wissel Famalicão Wissel Sorriso voor Chiquinho Famalicão
63' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor J. Cádiz Famalicão
71' Doelpunt Famalicão Doelpunt Puma met assist van Gustavo Sá Famalicão 1-0
74' Wissel Famalicão Wissel Nathan voor Martín Aguirregabiria Famalicão
76' Wissel Benfica Wissel Tiago Gouveia voor João Mário Benfica
79' Wissel Famalicão Wissel Gustavo Assunção voor Gustavo Sá Famalicão
85' Doelpunt Famalicão Doelpunt Z. Youssouf met assist van M. Topić Famalicão 2-0
87' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Tiago Gouveia Benfica
87' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor Puma Famalicão
Video hoogtepunten en samenvatting Famalicão - Benfica
Opstellingen Famalicão - Benfica
De opstellingen van Famalicão en Benfica zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Famalicão gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Benfica zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Famalicão - Benfica

Famalicão en Benfica treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Famalicão en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 29 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 7 keer wist de ploeg van Famalicão te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Famalicão. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Famalicão 0
Winst Benfica 7
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Famalicão op een 9e positie staat, terwijl we Benfica terugvinden op de 2e plaats.