Nabeschouwing Sporting Braga - Casa Pia (4-3) || Primeira Liga 2023/2024

Zondag 5 mei 2024 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2023/2024 neemt Sporting Braga het zondag 5 mei 2024 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Braga in Braga.

Via de Sporting Braga - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Casa Pia (4-3)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Casa Pia is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 4-3 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door Álvaro Djaló, waarmee Sporting Braga met 1-0 de leiding nam. Casa Pia kwam in de 35e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Yuki Soma, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 37e minuut moest Sporting Braga verder met een man minder nadat Francisco Chaló een rode kaart had gekregen.

In de 51e minuut was het Casa Pia dat met 1-2 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van Leonardo Lelo. Kort daarna werd de score tussen beide ploegen weer gelijk, nadat Abel Ruiz van Sporting Braga de 2-2 maakte in de 60e minuut. Sporting Braga kwam op voorsprong nadat Rodrigo Zalazar de 3-2 wist te maken na 64 minuten. In de 72e minuut viel even later opnieuw een doelpunt. Het was Paulo Oliveira die de score op 3-3 zette en daarmee Casa Pia weer op gelijke hoogte bracht. Na 75 minuten moest ook Álvaro Djaló van Sporting Braga het veld verlaten nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart kreeg. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord door Abel Ruiz van Sporting Braga die daarmee in de 88e minuut de eindstand bepaalde: 4-3.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Sporting Braga - Casa Pia 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Álvaro Djaló met assist van Bruma Sporting Braga 1-0
35' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Yuki Soma met assist van Pablo Roberto Casa Pia 1-1
36' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Yuki Soma Casa Pia
37' Rode kaart Sporting Braga Rode kaart voor Francisco Chaló Sporting Braga
46' Wissel Sporting Braga Wissel Abel Ruiz voor Simon Banza Sporting Braga
51' Doelpunt Casa Pia Doelpunt Leonardo Lelo met assist van Beni Casa Pia 1-2
56' Wissel Casa Pia Wissel Felippe Cardoso voor Yuki Soma Casa Pia
56' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Paulo Oliveira Sporting Braga
59' Wissel Sporting Braga Wissel Pizzi voor J. Mendes Sporting Braga
60' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Abel Ruiz met assist van Álvaro Djaló Sporting Braga 2-2
64' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Rodrigo Zalazar met assist van Paulo Oliveira Sporting Braga 3-2
71' Wissel Casa Pia Wissel Samuel Justo voor Beni Casa Pia
71' Wissel Casa Pia Wissel Rúben Lameiras voor Nuno Moreira Casa Pia
72' Eigen doelpunt Casa Pia Eigen doelpunt Paulo Oliveira Casa Pia 3-3
74' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Álvaro Djaló Sporting Braga
75' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor Álvaro Djaló Sporting Braga
83' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor D. Tchamba Casa Pia
84' Wissel Sporting Braga Wissel Vitor Carvalho voor Rodrigo Zalazar Sporting Braga
84' Wissel Casa Pia Wissel Rony Lopes voor T. Segovia Casa Pia
84' Wissel Casa Pia Wissel Tiago Dias voor D. Tchamba Casa Pia
84' Wissel Sporting Braga Wissel Kevin Krygård voor João Moutinho Sporting Braga
88' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Abel Ruiz met assist van Vitor Carvalho Sporting Braga 4-3
93' Wissel Sporting Braga Wissel José Fonte voor Bruma Sporting Braga
93' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Bruma Sporting Braga
92' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Felippe Cardoso Casa Pia
92' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Rúben Lameiras Casa Pia
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Casa Pia
Opstellingen Sporting Braga - Casa Pia
De opstellingen van Sporting Braga en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting Braga gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting Braga - Casa Pia

Sporting Braga en Casa Pia treffen elkaar in de 32e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Casa Pia in de Primeira Liga vond plaats op 30 december 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Braga. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Sporting Braga favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Casa Pia slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting Braga 2
Winst Casa Pia 1
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting Braga op een 4e positie staat, terwijl we Casa Pia terugvinden op de 11e plaats.