Nabeschouwing Chelsea - Leicester City (0-1) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 22 december 2018 - 16:00 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Chelsea het zaterdag 22 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Chelsea - Leicester City (0-1)

Het Premier League duel tussen Chelsea en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Lee Probert geëindigd in een 0-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 51e minuut door J. Vardy, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name Chelsea dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Leicester City uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken Chelsea - Leicester City
Balbezit
72%
28%
Gele kaarten
0
2
Schoten totaal
17
8
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
169
71
Gevaarlijke aanvallen
104
53
Passes
692
264
Overtredingen
10
9
Buitenspel
3
2
Corners
9
5
Wissels
3
2
LIVE Chelsea - Leicester City 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Chelsea - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
31' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
51' Doelpunt Leicester City Doelpunt J. Vardy met assist van J. Maddison Leicester City 0-1
61' Wissel Chelsea Wissel R. Loftus-Cheek voor M. Kovačić Chelsea
61' Wissel Chelsea Wissel O. Giroud voor Willian Chelsea
75' Wissel Chelsea Wissel Fàbregas voor Jorginho Chelsea
81' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor N. Mendy Leicester City
82' Wissel Leicester City Wissel D. Gray voor J. Maddison Leicester City
84' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor J. Vardy Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Leicester City
Opstellingen Chelsea - Leicester City
De opstellingen van Chelsea en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Chelsea gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Chelsea - Leicester City

Chelsea en Leicester City treffen elkaar in de 18e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Lee Probert en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Leicester City in de Premier League vond plaats op 13 januari 2018 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Leicester City slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 5
Winst Leicester City 1
Gelijkspel 2
Totaal 8

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 4e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 12e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Chelsea - Leicester City Opstelling Chelsea Opstelling Leicester City Live Chelsea - Leicester City Live Chelsea - Leicester City kijken Chelsea - Leicester City kijken Live Chelsea - Leicester City stream Chelsea - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Leicester City Uitslag Chelsea - Leicester City Statistieken Chelsea - Leicester City Premier League 2018/2019 Chelsea - Leicester City wedden Chelsea - Leicester City gokken Chelsea - Leicester City Unibet