Nabeschouwing Huddersfield Town - AFC Bournemouth (0-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 9 maart 2019 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Huddersfield Town het zaterdag 9 maart 2019 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in The John Smith's Stadium in Huddersfield.

Via de Huddersfield Town - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Huddersfield Town - AFC Bournemouth (0-2)

Het Premier League duel tussen Huddersfield Town en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 0-2 overwinning voor AFC Bournemouth. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door C. Wilson, waarmee AFC Bournemouth met 0-1 de leiding nam. AFC Bournemouth vergrootte in de 66e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Fraser op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth.

LIVE Huddersfield Town - AFC Bournemouth 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Huddersfield Town - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt C. Wilson met assist van R. Fraser AFC Bournemouth 0-1
38' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor E. Kachunga Huddersfield Town
44' Wissel AFC Bournemouth Wissel N. Clyne voor A. Smith AFC Bournemouth
46' Wissel Huddersfield Town Wissel C. Löwe voor P. Billing Huddersfield Town
56' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor J. Stankovič Huddersfield Town
61' Wissel Huddersfield Town Wissel K. Ahearne-Grant voor S. Mounié Huddersfield Town
65' Wissel AFC Bournemouth Wissel D. Solanke voor D. Brooks AFC Bournemouth
66' Doelpunt AFC Bournemouth Doelpunt R. Fraser met assist van C. Wilson AFC Bournemouth 0-2
76' Wissel Huddersfield Town Wissel A. Rowe voor E. Kachunga Huddersfield Town
87' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor R. Fraser AFC Bournemouth
90' Gele kaart Huddersfield Town Gele kaart voor A. Mooy Huddersfield Town
91' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. King AFC Bournemouth
Video hoogtepunten en samenvatting Huddersfield Town - AFC Bournemouth
Opstellingen Huddersfield Town - AFC Bournemouth
De opstellingen van Huddersfield Town en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Huddersfield Town gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Huddersfield Town - AFC Bournemouth

Huddersfield Town en AFC Bournemouth treffen elkaar in de 30e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Anthony Taylor en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Huddersfield Town en AFC Bournemouth in de Premier League vond plaats op 4 december 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor AFC Bournemouth. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide teams is AFC Bournemouth favoriet. 2 keer wist de ploeg van Huddersfield Town te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Huddersfield Town. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Huddersfield Town 1
Winst AFC Bournemouth 2
Totaal 3

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Huddersfield Town op een 20e positie staat, terwijl we AFC Bournemouth terugvinden op de 12e plaats.