Nabeschouwing Liverpool - Manchester City (0-0) || Premier League 2018/2019

Zondag 7 oktober 2018 - 17:30 uur



In de Premier League 2018/2019 neemt Liverpool het zondag 7 oktober 2018 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Manchester City (0-0)

De Premier League 2018/2019 wedstrijd tussen Liverpool en Manchester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Pas in de tweede helft vond het eerste opmerkelijke moment in de wedstrijd plaats. Manchester City kreeg in de 86e minuut een strafschop toegekend, die door R. Mahrez werd genomen en gemist. Hierdoor bleef de stand onveranderd op 0-0 staan. Qua balbezit waren Liverpool en Manchester City gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Kort daarna blies scheidsrechter Martin Atkinson voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Manchester City
Balbezit
52%
48%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
2
2
Aanvallen
96
120
Gevaarlijke aanvallen
46
41
Passes
514
527
Overtredingen
10
10
Buitenspel
2
5
Corners
2
6
Wissels
2
2
LIVE Liverpool - Manchester City 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Manchester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor Bernardo Silva Manchester City
29' Wissel Liverpool Wissel N. Keïta voor J. Milner Liverpool
56' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor S. Agüero Manchester City
64' Gele kaart Manchester City Gele kaart voor B. Mendy Manchester City
66' Wissel Manchester City Wissel Gabriel Jesus voor S. Agüero Manchester City
72' Wissel Liverpool Wissel D. Sturridge voor Roberto Firmino Liverpool
76' Wissel Manchester City Wissel L. Sané voor R. Sterling Manchester City
86' Penalty gemist Manchester City Penalty gemist R. Mahrez Manchester City
90' Gele kaart Liverpool Gele kaart voor G. Wijnaldum Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Manchester City
Opstellingen Liverpool - Manchester City
De opstellingen van Liverpool en Manchester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Liverpool - Manchester City

Liverpool en Manchester City treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Martin Atkinson en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Manchester City in de Premier League vond plaats op 14 januari 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Liverpool. Op basis van de afgelopen 26 duels tussen beide ploegen is Liverpool favoriet. De thuisploeg wist 12 keer te winnen, terwijl Manchester City slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 9 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Liverpool 12
Winst Manchester City 5
Gelijkspel 9
Totaal 26

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 2e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 1e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Liverpool - Manchester City Opstelling Liverpool Opstelling Manchester City Live Liverpool - Manchester City Live Liverpool - Manchester City kijken Liverpool - Manchester City kijken Live Liverpool - Manchester City stream Liverpool - Manchester City Fox Sports Nabeschouwing Liverpool - Manchester City Uitslag Liverpool - Manchester City Statistieken Liverpool - Manchester City Premier League 2018/2019 Liverpool - Manchester City wedden Liverpool - Manchester City gokken Liverpool - Manchester City Unibet