Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (2-0) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 15 december 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 15 december 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen AFC Bournemouth. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth (2-0)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth is onder leiding van scheidsrechter Simon Hooper geëindigd in een 2-0 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door R. Jiménez, waarmee Wolverhampton Wanderers met 1-0 de leiding nam. Laat in de wedstrijd wist Wolverhampton Wanderers opnieuw te scoren. In de 94e minuut was het Ivan Cavaleiro die de 2-0 wist te maken en daarmee zorgde voor een veiligere voorsprong voor Wolverhampton Wanderers.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd met 2-0 eindigde in een overwinning voor Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Jiménez met assist van Diogo Jota Wolverhampton Wanderers 1-0
34' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor S. Cook AFC Bournemouth
36' Wissel AFC Bournemouth Wissel Diego Rico voor T. Mings AFC Bournemouth
39' Gele kaart AFC Bournemouth Gele kaart voor J. Lerma AFC Bournemouth
46' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Hélder Costa voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
58' Wissel AFC Bournemouth Wissel C. Wilson voor J. Ibe AFC Bournemouth
66' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Hélder Costa Wolverhampton Wanderers
75' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel R. Saïss voor M. Gibbs-White Wolverhampton Wanderers
80' Wissel AFC Bournemouth Wissel L. Mousset voor J. Stanislas AFC Bournemouth
89' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel Ivan Cavaleiro voor R. Jiménez Wolverhampton Wanderers
94' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Ivan Cavaleiro met assist van Hélder Costa Wolverhampton Wanderers 2-0
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - AFC Bournemouth
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en AFC Bournemouth zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en AFC Bournemouth zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.