Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (4-3) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 19 januari 2019 - 13:30 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Wolverhampton Wanderers het zaterdag 19 januari 2019 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Molineux Stadium in Wolverhampton.

Via de Wolverhampton Wanderers - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City (4-3)

Het Premier League duel tussen Wolverhampton Wanderers en Leicester City is onder leiding van scheidsrechter Chris Kavanagh geëindigd in een 4-3 overwinning voor Wolverhampton Wanderers. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Wolverhampton Wanderers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van Diogo Jota. Wolverhampton Wanderers vergrootte in de 12e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Bennett op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 47e minuut wist Leicester City de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via D. Gray.

Na 51 minuten was het C. Coady die de bal in eigen doel werkte, waardoor Leicester City op 2-2 kwam te staan. Wolverhampton Wanderers leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 64 minuten op voorsprong na een goal van Diogo Jota: 3-2. Daarmee was de wedstrijd echter nog niet gespeeld, want er volgde nog een hectische slotfase. In de 87e minuut was het W. Morgan die Leicester City weer op gelijke hoogte bracht, nadat deze de 3-3 scoorde. Waar iedereen dacht dat de wedstrijd hiermee zou eindigen in een gelijkspel, was het uiteindelijk Wolverhampton Wanderers dat er toch nog met de winst vandoor zou gaan. Diep in de blessuretijd was Diogo Jota de gevierde man die de 4-3 maakte en zo zijn ploeg op het laatste moment toch nog aan drie punten hielp.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Chris Kavanagh bij een 4-3 eindstand in het voordeel van Wolverhampton Wanderers.

LIVE Wolverhampton Wanderers - Leicester City 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Wolverhampton Wanderers - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor N. Mendy Leicester City
4' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van João Moutinho Wolverhampton Wanderers 1-0
12' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt R. Bennett met assist van João Moutinho Wolverhampton Wanderers 2-0
44' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor R. Bennett Wolverhampton Wanderers
46' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Ricardo Pereira Leicester City
47' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Diogo Jota Wolverhampton Wanderers
47' Doelpunt Leicester City Doelpunt D. Gray met assist van J. Vardy Leicester City 2-1
48' Wissel Leicester City Wissel J. Evans voor H. Maguire Leicester City
51' Eigen doelpunt Leicester City Eigen doelpunt C. Coady Leicester City 2-2
58' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Ndidi Leicester City
64' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van Rúben Neves Wolverhampton Wanderers 3-2
73' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Doherty voor Rúben Vinagre Wolverhampton Wanderers
73' Wissel Leicester City Wissel J. Maddison voor H. Barnes Leicester City
81' Wissel Wolverhampton Wanderers Wissel M. Gibbs-White voor João Moutinho Wolverhampton Wanderers
83' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor D. Simpson Leicester City
86' Gele kaart Wolverhampton Wanderers Gele kaart voor Jonny Castro Wolverhampton Wanderers
87' Doelpunt Leicester City Doelpunt W. Morgan met assist van J. Maddison Leicester City 3-3
93' Doelpunt Wolverhampton Wanderers Doelpunt Diogo Jota met assist van R. Jiménez Wolverhampton Wanderers 4-3
Video hoogtepunten en samenvatting Wolverhampton Wanderers - Leicester City
Opstellingen Wolverhampton Wanderers - Leicester City
De opstellingen van Wolverhampton Wanderers en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Wolverhampton Wanderers gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Coach Claude Puel
Voorbeschouwing Wolverhampton Wanderers - Leicester City

Wolverhampton Wanderers en Leicester City treffen elkaar in de 23e speelronde van de Premier League van het seizoen 2018/2019. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Chris Kavanagh en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Wolverhampton Wanderers en Leicester City in de Premier League vond plaats op 18 augustus 2018 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide teams is Leicester City favoriet. 1 keer wist de ploeg van Wolverhampton Wanderers te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Wolverhampton Wanderers. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Wolverhampton Wanderers 0
Winst Leicester City 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Wolverhampton Wanderers op een 11e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is motregen.