Nabeschouwing Aston Villa - Manchester United (2-2) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Aston Villa het zaterdag 15 januari 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Villa Park in Birmingham.

Via de Aston Villa - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Aston Villa - Manchester United (2-2)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Aston Villa en Manchester United geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 6e minuut door B. Fernandes, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 67e minuut de voorsprong nadat het via een goal van B. Fernandes op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut wist Aston Villa de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via J. Ramsey.

Na 81 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Coutinho de 2-2 maakte voor Aston Villa. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Aston Villa - Manchester United 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Aston Villa - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Manchester United Doelpunt B. Fernandes met assist van A. Telles Manchester United 0-1
27' Gele kaart Aston Villa Gele kaart voor L. Digne Aston Villa
31' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor N. Matic Manchester United
46' Wissel Aston Villa Wissel K. Hause voor E. Konsa Aston Villa
46' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor B. Fernandes Manchester United
67' Doelpunt Manchester United Doelpunt B. Fernandes met assist van Fred Manchester United 0-2
68' Wissel Aston Villa Wissel Coutinho voor M. Sanson Aston Villa
76' Wissel Aston Villa Wissel C. Chukwuemeka voor D. Ings Aston Villa
77' Doelpunt Aston Villa Doelpunt J. Ramsey Aston Villa 1-2
78' Wissel Manchester United Wissel J. Sancho voor A. Elanga Manchester United
81' Doelpunt Aston Villa Doelpunt Coutinho met assist van J. Ramsey Aston Villa 2-2
89' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor M. Greenwood Manchester United
89' Wissel Manchester United Wissel D. van de Beek voor B. Fernandes Manchester United
Video hoogtepunten en samenvatting Aston Villa - Manchester United
Opstellingen Aston Villa - Manchester United
De opstellingen van Aston Villa en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Aston Villa gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.