Nabeschouwing Brentford - Manchester United (1-3) || Premier League

Woensdag 19 januari 2022 - 21:00 uur

In de Premier League neemt Brentford het woensdag 19 januari 2022 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Brentford Community Stadium in London.

Via de Brentford - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brentford - Manchester United (1-3)

Het Premier League duel tussen Brentford en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 1-3 overwinning voor Manchester United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 55e minuut door A. Elanga, waarmee Manchester United met 0-1 de leiding nam. Manchester United vergrootte in de 62e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Greenwood op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Manchester United, waarmee M. Rashford zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Na 85 minuten deed I. Toney iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Brentford werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Brentford echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Manchester United.

Wedstrijdstatistieken Brentford - Manchester United
Goals
1
3
Balbezit
43%
57%
Schoten totaal
18
13
Schoten op doel
8
5
Aanvallen
124
111
Gevaarlijke aanvallen
53
58
Passes
392
516
Overtredingen
7
8
Buitenspel
3
1
Corners
6
9
Wissels
3
3
LIVE Brentford - Manchester United 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brentford - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
55' Doelpunt Manchester United Doelpunt A. Elanga met assist van Fred Manchester United 0-1
62' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Greenwood met assist van B. Fernandes Manchester United 0-2
64' Wissel Brentford Wissel R. Henry voor S. Canos Brentford
64' Wissel Brentford Wissel S. Baptiste voor V. Janelt Brentford
67' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor M. Jensen Brentford
71' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor M. Greenwood Manchester United
71' Wissel Manchester United Wissel H. Maguire voor C. Ronaldo Manchester United
77' Doelpunt Manchester United Doelpunt M. Rashford met assist van B. Fernandes Manchester United 0-3
84' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor S. McTominay Manchester United
85' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van C. Norgaard Brentford 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Brentford - Manchester United
Opstellingen Brentford - Manchester United
De opstellingen van Brentford en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brentford gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Thomas Frank
Voorbeschouwing Brentford - Manchester United

Brentford en Manchester United treffen elkaar in de 17e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Brentford en Manchester United elkaar treffen in de Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Brentford 0
Winst Manchester United 0
Gelijkspel 0
Totaal 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Brentford op een 14e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 7e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Brentford - Manchester United Opstelling Brentford Opstelling Manchester United Live Brentford - Manchester United Live Brentford - Manchester United kijken Brentford - Manchester United kijken Live Brentford - Manchester United stream Brentford - Manchester United Fox Sports Nabeschouwing Brentford - Manchester United Uitslag Brentford - Manchester United Statistieken Brentford - Manchester United Premier League 2021/2022 Brentford - Manchester United wedden Brentford - Manchester United gokken Brentford - Manchester United Unibet