Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester United (4-0) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 7 mei 2022 - 18:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Brighton & Hove Albion het zaterdag 7 mei 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in The American Express Community Stadium in Falmer.

Via de Brighton & Hove Albion - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Brighton & Hove Albion - Manchester United (4-0)

Het Premier League duel tussen Brighton & Hove Albion en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 4-0 overwinning voor Brighton & Hove Albion. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door M. Caicedo, waarmee Brighton & Hove Albion met 1-0 de leiding nam. Brighton & Hove Albion vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van M. Cucurella op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 57e minuut volgde een derde treffer van Brighton & Hove Albion, waarmee P. Gross zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette.

Er volgde tenslotte ook nog een vierde en laatste treffer voor Brighton & Hove Albion in de 60e minuut, nadat L. Trossard de 4-0 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Brighton & Hove Albion.

LIVE Brighton & Hove Albion - Manchester United 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Brighton & Hove Albion - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt M. Caicedo Brighton & Hove Albion 1-0
45' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor C. Ronaldo Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel E. Cavani voor N. Matic Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel Fred voor A. Elanga Manchester United
47' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor D. Dalot Manchester United
49' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt M. Cucurella met assist van L. Trossard Brighton & Hove Albion 2-0
57' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt P. Gross met assist van L. Trossard Brighton & Hove Albion 3-0
60' Doelpunt Brighton & Hove Albion Doelpunt L. Trossard Brighton & Hove Albion 4-0
67' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel A. Webster voor A. Mac Allister Brighton & Hove Albion
70' Wissel Manchester United Wissel H. Maguire voor J. Mata Manchester United
76' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel T. Lamptey voor S. March Brighton & Hove Albion
83' Wissel Brighton & Hove Albion Wissel N. Maupay voor L. Trossard Brighton & Hove Albion
Video hoogtepunten en samenvatting Brighton & Hove Albion - Manchester United
Opstellingen Brighton & Hove Albion - Manchester United
De opstellingen van Brighton & Hove Albion en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Brighton & Hove Albion gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.