In de Premier League neemt Chelsea het zaterdag 25 september 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Manchester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Stamford Bridge in London.

Via de Chelsea - Manchester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Voorspel deze wedstrijd en WIN!
Winst Chelsea Gelijk Winst Manchester City
2.8x inzet 3.35x inzet 2.75x inzet
LIVE Chelsea - Manchester City 0-0

Vanaf zaterdag 25 september 2021 om 13:30 uur kan je op deze pagina alle updates van de wedstrijd Chelsea - Manchester City volgen via onze live update stream. De aftrap vindt plaats over 3 dagen, 3 uur, 41 minuten en 22 seconden.

Video hoogtepunten en samenvatting Chelsea - Manchester City
Opstellingen Chelsea - Manchester City

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Chelsea - Manchester City

Chelsea en Manchester City treffen elkaar in de 6e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Michael Oliver en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Chelsea en Manchester City in de Premier League vond plaats op 8 mei 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Chelsea. Op basis van de afgelopen 32 duels tussen beide ploegen is Chelsea favoriet. De thuisploeg wist 17 keer te winnen, terwijl Manchester City slechts 12 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Chelsea 17
Winst Manchester City 12
Gelijkspel 3
Totaal 32

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Chelsea op een 1e positie staat, terwijl we Manchester City terugvinden op de 5e plaats.

Tags
Chelsea - Manchester City Opstelling Chelsea Opstelling Manchester City Live Chelsea - Manchester City Live Chelsea - Manchester City kijken Chelsea - Manchester City kijken Live Chelsea - Manchester City stream Chelsea - Manchester City Fox Sports Nabeschouwing Chelsea - Manchester City Uitslag Chelsea - Manchester City Statistieken Chelsea - Manchester City Premier League 2021/2022 Chelsea - Manchester City wedden Chelsea - Manchester City gokken Chelsea - Manchester City Unibet