Nabeschouwing Leeds United - Norwich City (2-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 13 maart 2022 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Leeds United het zondag 13 maart 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Norwich City. De wedstrijd wordt gespeeld in Elland Road in Leeds.

Via de Leeds United - Norwich City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leeds United - Norwich City (2-1)

Het Premier League duel tussen Leeds United en Norwich City is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Rodrigo, waarmee Leeds United met 1-0 de leiding nam. Norwich City kwam in de 91e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van K. McLean, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 94e minuut zette J. Gelhardt zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Leeds United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Stuart Attwell, waardoor Leeds United dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Leeds United - Norwich City 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leeds United - Norwich City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Leeds United Doelpunt Rodrigo met assist van D. James Leeds United 1-0
15' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor A. Gunn Norwich City
26' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor L. Ayling Leeds United
46' Wissel Leeds United Wissel J. Harrison voor P. Bamford Leeds United
46' Wissel Norwich City Wissel M. Normann voor L. Rupp Norwich City
60' Wissel Leeds United Wissel R. Koch voor Rodrigo Leeds United
62' Wissel Norwich City Wissel J. Rowe voor J. Sargent Norwich City
71' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Harrison Leeds United
77' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor D. James Leeds United
77' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
88' Wissel Norwich City Wissel B. Gilmour voor M. J. Aarons Norwich City
91' Doelpunt Norwich City Doelpunt K. McLean met assist van T. Pukki Norwich City 1-1
92' Wissel Leeds United Wissel J. Gelhardt voor R. Koch Leeds United
94' Doelpunt Leeds United Doelpunt J. Gelhardt met assist van Raphinha Leeds United 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Leeds United - Norwich City
Opstellingen Leeds United - Norwich City
De opstellingen van Leeds United en Norwich City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leeds United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Norwich City zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.