Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (2-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 10 april 2022 - 15:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Leicester City het zondag 10 april 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Crystal Palace. De wedstrijd wordt gespeeld in King Power Stadium in Leicester.

Via de Leicester City - Crystal Palace live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace (2-1)

Het Premier League duel tussen Leicester City en Crystal Palace is onder leiding van scheidsrechter Robert Jones geëindigd in een 2-1 overwinning voor Leicester City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 39e minuut door A. Lookman, waarmee Leicester City met 1-0 de leiding nam. Leicester City vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van K. Dewsbury-Hall op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 65e minuut was de ideale kans voor Crystal Palace om te scoren. W. Zaha was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de 65e minuut was het Crystal Palace dat op een 2-1 voorsprong kwam na een goal van W. Zaha, die daarmee ook meteen de wedstrijd besliste.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Robert Jones, waardoor Leicester City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Leicester City - Crystal Palace
Goals
2
1
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
1
1
Schoten totaal
12
11
Schoten op doel
4
2
Aanvallen
113
90
Gevaarlijke aanvallen
37
27
Passes
501
495
Overtredingen
11
12
Corners
3
4
Wissels
3
3
LIVE Leicester City - Crystal Palace 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Leicester City - Crystal Palace teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
32' Gele kaart Crystal Palace Gele kaart voor T. Mitchell Crystal Palace
34' Wissel Crystal Palace Wissel J. Ward voor T. Mitchell Crystal Palace
39' Doelpunt Leicester City Doelpunt A. Lookman met assist van K. Dewsbury-Hall Leicester City 1-0
45' Doelpunt Leicester City Doelpunt K. Dewsbury-Hall met assist van J. Maddison Leicester City 2-0
58' Wissel Crystal Palace Wissel J. McArthur voor C. Kouyate Crystal Palace
58' Wissel Crystal Palace Wissel E. Eze voor C. Gallagher Crystal Palace
65' Penalty gemist Crystal Palace Penalty gemist W. Zaha Crystal Palace
65' Doelpunt Crystal Palace Doelpunt W. Zaha Crystal Palace 2-1
67' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor L. Thomas Leicester City
76' Wissel Leicester City Wissel K. Iheanacho voor P. Daka Leicester City
77' Wissel Leicester City Wissel H. Barnes voor A. Lookman Leicester City
89' Wissel Leicester City Wissel T. Castagne voor J. Maddison Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Leicester City - Crystal Palace
Opstellingen Leicester City - Crystal Palace
De opstellingen van Leicester City en Crystal Palace zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Leicester City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Crystal Palace zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Brendan Rodgers
Formatie 4-2-3-1
Coach Patrick Vieira
Wissels Crystal Palace
# Speler Pos.
1 Jack Butland K
34 Martin Kelly V
2 Joel Ward V
5 James Tomkins V
18 James McArthur M
4 Luka Milivojević M
10 Eberechi Eze M
22 Odsonne Édouard A
20 Christian Benteke Liolo A
Voorbeschouwing Leicester City - Crystal Palace

Leicester City en Crystal Palace treffen elkaar in de 32e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Robert Jones en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Leicester City en Crystal Palace in de Premier League vond plaats op 3 oktober 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 15 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Leicester City als Crystal Palace wisten 6 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 3 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Leicester City 6
Winst Crystal Palace 6
Gelijkspel 3
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Leicester City op een 10e positie staat, terwijl we Crystal Palace terugvinden op de 9e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Leicester City - Crystal Palace Opstelling Leicester City Opstelling Crystal Palace Live Leicester City - Crystal Palace Live Leicester City - Crystal Palace kijken Leicester City - Crystal Palace kijken Live Leicester City - Crystal Palace stream Leicester City - Crystal Palace Fox Sports Nabeschouwing Leicester City - Crystal Palace Uitslag Leicester City - Crystal Palace Statistieken Leicester City - Crystal Palace Premier League 2021/2022 Leicester City - Crystal Palace wedden Leicester City - Crystal Palace gokken Leicester City - Crystal Palace Unibet