Nabeschouwing Liverpool - Brentford (3-0) || Premier League 2021/2022

Zondag 16 januari 2022 - 15:00 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Liverpool het zondag 16 januari 2022 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Anfield in Liverpool.

Via de Liverpool - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Liverpool - Brentford (3-0)

Het Premier League duel tussen Liverpool en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 3-0 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 44e minuut door Fabinho, waarmee Liverpool met 1-0 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 69e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Oxlade-Chamberlain op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 77e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee T. Minamino zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Daar zou het uiteindelijk ook bij blijven.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Jonathan Moss, waardoor Liverpool dankzij een 3-0 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Liverpool - Brentford
Goals
3
0
Balbezit
68%
32%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
25
6
Schoten op doel
12
1
Aanvallen
163
91
Gevaarlijke aanvallen
75
21
Passes
694
333
Overtredingen
6
6
Buitenspel
2
7
Corners
9
0
Wissels
3
3
LIVE Liverpool - Brentford 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Liverpool - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
19' Gele kaart Brentford Gele kaart voor K. Ajer Brentford
44' Doelpunt Liverpool Doelpunt Fabinho met assist van T. Alexander-Arnold Liverpool 1-0
49' Wissel Brentford Wissel S. Canos voor R. Henry Brentford
68' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor S. Baptiste Brentford
69' Doelpunt Liverpool Doelpunt A. Oxlade-Chamberlain met assist van A. Robertson Liverpool 2-0
74' Wissel Liverpool Wissel T. Minamino voor A. Oxlade-Chamberlain Liverpool
75' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor B. Mbeumo Brentford
77' Doelpunt Liverpool Doelpunt T. Minamino met assist van R. Firmino Liverpool 3-0
78' Wissel Liverpool Wissel J. Milner voor R. Firmino Liverpool
82' Wissel Liverpool Wissel K. Gordon voor Diogo Jota Liverpool
Video hoogtepunten en samenvatting Liverpool - Brentford
Opstellingen Liverpool - Brentford
De opstellingen van Liverpool en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Liverpool gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Formatie 3-5-2
Coach Thomas Frank
Wissels Brentford
# Speler Pos.
49 Jonas Lössl K
36 Finley Stevens V
29 Mads Bech Sørensen V
28 Mads Bidstrup M
11 Yoane Wissa M
8 Mathias Jensen M
14 Saman Ghoddos A
9 Marcus Forss A
7 Sergi Canós Tenes A
Voorbeschouwing Liverpool - Brentford

Liverpool en Brentford treffen elkaar in de 22e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Liverpool en Brentford in de Premier League vond plaats op 25 september 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van het vorige duel belooft het een interessante wedstrijd te worden, want beide teams zullen gebrand zijn op een overwinning.

Resultaat Aantal
Winst Liverpool 0
Winst Brentford 0
Gelijkspel 1
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Liverpool op een 3e positie staat, terwijl we Brentford terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Liverpool - Brentford Opstelling Liverpool Opstelling Brentford Live Liverpool - Brentford Live Liverpool - Brentford kijken Liverpool - Brentford kijken Live Liverpool - Brentford stream Liverpool - Brentford Fox Sports Nabeschouwing Liverpool - Brentford Uitslag Liverpool - Brentford Statistieken Liverpool - Brentford Premier League 2021/2022 Liverpool - Brentford wedden Liverpool - Brentford gokken Liverpool - Brentford Unibet