Nabeschouwing Manchester United - Leicester City (1-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 2 april 2022 - 18:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Manchester United het zaterdag 2 april 2022 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Leicester City. De wedstrijd wordt gespeeld in Old Trafford in Manchester.

Via de Manchester United - Leicester City live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Manchester United - Leicester City (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Manchester United en Leicester City geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door K. Iheanacho, waarmee Leicester City met 0-1 de leiding nam. Manchester United kwam na 66 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van Fred, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Manchester United - Leicester City
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
2
2
Schoten totaal
11
11
Schoten op doel
5
3
Aanvallen
121
108
Gevaarlijke aanvallen
64
38
Passes
575
483
Overtredingen
13
6
Buitenspel
4
1
Corners
6
5
Wissels
3
3
LIVE Manchester United - Leicester City 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Manchester United - Leicester City teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor L. Shaw Manchester United
16' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor W. Fofana Leicester City
30' Gele kaart Leicester City Gele kaart voor Y. Tielemans Leicester City
46' Wissel Manchester United Wissel A. Telles voor L. Shaw Manchester United
49' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. McTominay Manchester United
55' Wissel Manchester United Wissel M. Rashford voor S. McTominay Manchester United
63' Doelpunt Leicester City Doelpunt K. Iheanacho met assist van J. Maddison Leicester City 0-1
64' Wissel Leicester City Wissel D. Amartey voor J. Evans Leicester City
66' Doelpunt Manchester United Doelpunt Fred Manchester United 1-1
75' Wissel Manchester United Wissel N. Matic voor P. Pogba Manchester United
80' VAR: Afgekeurd doelpunt J. Maddison Afgekeurd doelpunt vanwege overtreding J. Maddison Leicester City
91' Wissel Leicester City Wissel H. Choudhury voor N. Mendy Leicester City
92' Wissel Leicester City Wissel P. Daka voor K. Iheanacho Leicester City
Video hoogtepunten en samenvatting Manchester United - Leicester City
Opstellingen Manchester United - Leicester City
De opstellingen van Manchester United en Leicester City zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Manchester United gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Leicester City zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Ralf Rangnick
Formatie 4-2-3-1
Coach Brendan Rodgers
Voorbeschouwing Manchester United - Leicester City

Manchester United en Leicester City treffen elkaar in de 31e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Manchester United en Leicester City in de Premier League vond plaats op 16 oktober 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Leicester City. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Manchester United favoriet. De thuisploeg wist 8 keer te winnen, terwijl Leicester City slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Manchester United 8
Winst Leicester City 3
Gelijkspel 4
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Manchester United op een 6e positie staat, terwijl we Leicester City terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Manchester United - Leicester City Opstelling Manchester United Opstelling Leicester City Live Manchester United - Leicester City Live Manchester United - Leicester City kijken Manchester United - Leicester City kijken Live Manchester United - Leicester City stream Manchester United - Leicester City Fox Sports Nabeschouwing Manchester United - Leicester City Uitslag Manchester United - Leicester City Statistieken Manchester United - Leicester City Premier League 2021/2022 Manchester United - Leicester City wedden Manchester United - Leicester City gokken Manchester United - Leicester City Unibet