Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (2-3) || Premier League 2021/2022

Zondag 17 oktober 2021 - 17:30 uur



In de Premier League 2021/2022 neemt Newcastle United het zondag 17 oktober 2021 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Tottenham Hotspur. De wedstrijd wordt gespeeld in St. James' Park in Newcastle upon Tyne.

Via de Newcastle United - Tottenham Hotspur live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur (2-3)

Het Premier League duel tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur is onder leiding van scheidsrechter Andre Marriner geëindigd in een 2-3 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 1-3 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Newcastle United kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 2e minuut, dankzij een goal van C. Wilson. Tottenham Hotspur kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van T. Ndombele, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 22e minuut zette H. Kane zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Tottenham Hotspur de leiding in de wedstrijd nam.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat Son Heung-Min de 1-3 wist te scoren. In de 83e minuut moest Newcastle United verder met een man minder, nadat J. Shelvey een tweede gele kaart kreeg. In de 89e werkte E. Dier de bal ongelukkig in het eigen doel, waardoor de stand op 2-3 kwam te staan.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Andre Marriner bij een 2-3 eindstand in het voordeel van Tottenham Hotspur.

Wedstrijdstatistieken Newcastle United - Tottenham Hotspur
Goals
2
3
Balbezit
36%
64%
Rode kaarten
1
0
Gele kaarten
6
1
Schoten totaal
7
14
Schoten op doel
1
4
Aanvallen
93
115
Gevaarlijke aanvallen
43
56
Passes
333
598
Overtredingen
13
4
Buitenspel
0
1
Corners
2
9
Wissels
3
0
LIVE Newcastle United - Tottenham Hotspur 2-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Newcastle United - Tottenham Hotspur teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Doelpunt Newcastle United Doelpunt C. Wilson met assist van J. Manquillo Newcastle United 1-0
17' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt T. Ndombele met assist van S. Reguilon Tottenham Hotspur 1-1
22' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt H. Kane met assist van P. Hojbjerg Tottenham Hotspur 1-2
34' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor S. Longstaff Newcastle United
49' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 1-3
54' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor C. Clark Newcastle United
60' Wissel Newcastle United Wissel J. Shelvey voor S. Longstaff Newcastle United
64' Gele kaart Tottenham Hotspur Gele kaart voor Emerson Royal Tottenham Hotspur
68' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor I. Hayden Newcastle United
77' Wissel Newcastle United Wissel R. Fraser voor C. Wilson Newcastle United
77' Wissel Newcastle United Wissel J. Murphy voor J. Willock Newcastle United
78' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Shelvey Newcastle United
83' Tweede gele kaart Newcastle United Tweede gele kaart voor J. Shelvey Newcastle United
89' Eigen doelpunt Newcastle United Eigen doelpunt E. Dier Newcastle United 2-3
93' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor Joelinton Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Newcastle United - Tottenham Hotspur
Opstellingen Newcastle United - Tottenham Hotspur
De opstellingen van Newcastle United en Tottenham Hotspur zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Newcastle United gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Tottenham Hotspur zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Steve Bruce
Wissels Newcastle United
# Speler Pos.
29 Mark Gillespie K
12 Jamal Lewis V
5 Fabian Lukas Schär V
18 Federico Fernández V
16 Jeff Hendrick M
23 Jacob Murphy M
8 Jonjo Shelvey M
21 Ryan Fraser M
34 Dwight Gayle A
Formatie 4-2-3-1
Coach Nuno Herlander Simões Espírito Santo
Voorbeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur

Newcastle United en Tottenham Hotspur treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Andre Marriner en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Newcastle United en Tottenham Hotspur in de Premier League vond plaats op 4 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 28 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Newcastle United als Tottenham Hotspur wisten 12 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 4 keer in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Newcastle United 12
Winst Tottenham Hotspur 12
Gelijkspel 4
Totaal 28

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Newcastle United op een 18e positie staat, terwijl we Tottenham Hotspur terugvinden op de 10e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Newcastle United - Tottenham Hotspur Opstelling Newcastle United Opstelling Tottenham Hotspur Live Newcastle United - Tottenham Hotspur Live Newcastle United - Tottenham Hotspur kijken Newcastle United - Tottenham Hotspur kijken Live Newcastle United - Tottenham Hotspur stream Newcastle United - Tottenham Hotspur Fox Sports Nabeschouwing Newcastle United - Tottenham Hotspur Uitslag Newcastle United - Tottenham Hotspur Statistieken Newcastle United - Tottenham Hotspur Premier League 2021/2022 Newcastle United - Tottenham Hotspur wedden Newcastle United - Tottenham Hotspur gokken Newcastle United - Tottenham Hotspur Unibet