Nabeschouwing Norwich City - Brentford (1-3) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 5 maart 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zaterdag 5 maart 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Brentford (1-3)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-3 overwinning voor Brentford. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 32e minuut door I. Toney, waarmee Brentford met 0-1 de leiding nam. Een penalty zorgde er later in de 52e minuut voor dat Brentford via I. Toney op 0-2 kwam te staan. In de 58e minuut werd door de scheidsrechter opnieuw een strafschop gegeven. Dit keer was het I. Toney van Brentford die de aanloop nam en niet faalde vanaf 11 meter: 0-3.

Na 92 minuten deed T. Pukki iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Norwich City werd verkleind tot 1-3. Hiermee kon een nederlaag voor Norwich City echter niet meer worden voorkomen, want de ploeg wist hierna niet opnieuw tot scoren te komen.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Brentford.

LIVE Norwich City - Brentford 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

24' Gele kaart Brentford Gele kaart voor K. Ajer Brentford
32' Doelpunt Brentford Doelpunt I. Toney met assist van K. Ajer Brentford 0-1
40' Gele kaart Brentford Gele kaart voor C. Eriksen Brentford
51' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor B. Gibson Norwich City
52' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 0-2
58' Penalty Brentford Penalty I. Toney Brentford 0-3
59' Wissel Brentford Wissel F. Onyeka voor C. Norgaard Brentford
67' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Rashica Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Rashica Norwich City
74' Wissel Norwich City Wissel J. Rowe voor B. Gilmour Norwich City
75' Wissel Brentford Wissel M. Roerslev Rasmussen voor K. Ajer Brentford
77' VAR: Afgekeurd doelpunt B. Mbeumo Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel B. Mbeumo Brentford
79' Gele kaart Brentford Gele kaart voor P. Jansson Brentford
79' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor G. Hanley Norwich City
81' Wissel Norwich City Wissel P. Lees Melou voor M. Normann Norwich City
81' Wissel Norwich City Wissel M. J. Aarons voor B. Williams Norwich City
82' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor S. Canos Brentford
89' Gele kaart Brentford Gele kaart voor M. Roerslev Rasmussen Brentford
91' Gele kaart Brentford Gele kaart voor B. Mbeumo Brentford
92' Doelpunt Norwich City Doelpunt T. Pukki met assist van J. Rowe Norwich City 1-3
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Brentford
Opstellingen Norwich City - Brentford
De opstellingen van Norwich City en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Brentford zal beginnen in een 4-5-1 opstelling.