Nabeschouwing Norwich City - Everton (2-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 15 januari 2022 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zaterdag 15 januari 2022 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Everton. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Everton live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Everton (2-1)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Everton is onder leiding van scheidsrechter Andy Madley geëindigd in een 2-1 overwinning voor Norwich City. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van M. Keane zette Norwich City op een 1-0 voorsprong in de 16e minuut van de wedstrijd. Norwich City vergrootte in de 18e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Idah op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 60e minuut wist Everton de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Richarlison. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Everton kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Andy Madley, waardoor Norwich City dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Norwich City - Everton 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Everton teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Eigen doelpunt Norwich City Eigen doelpunt M. Keane Norwich City 1-0
18' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Idah met assist van B. Williams Norwich City 2-0
47' Gele kaart Everton Gele kaart voor M. Keane Everton
50' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor J. Sargent Norwich City
54' Wissel Everton Wissel Y. Mina voor S. Coleman Everton
54' Wissel Everton Wissel Richarlison voor S. Rondon Everton
60' Doelpunt Everton Doelpunt Richarlison Everton 2-1
66' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor M. J. Aarons Norwich City
70' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor T. Pukki Norwich City
77' Wissel Norwich City Wissel S. Byram voor B. Williams Norwich City
80' Wissel Norwich City Wissel D. Giannoulis voor M. J. Aarons Norwich City
87' Wissel Norwich City Wissel C. Tzolis voor J. Sargent Norwich City
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Everton
Opstellingen Norwich City - Everton
De opstellingen van Norwich City en Everton zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Everton zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.