Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (1-2) || Premier League 2021/2022

Zondag 31 oktober 2021 - 15:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Norwich City het zondag 31 oktober 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Leeds United. De wedstrijd wordt gespeeld in Carrow Road in Norwich.

Via de Norwich City - Leeds United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Norwich City - Leeds United (1-2)

Het Premier League duel tussen Norwich City en Leeds United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 1-2 overwinning voor Leeds United. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 56e minuut door Raphinha, waarmee Leeds United met 0-1 de leiding nam. Norwich City kwam in de 58e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van A. Omobamidele, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 60e minuut zette Rodrigo zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Leeds United de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Anthony Taylor, waardoor Leeds United dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Norwich City - Leeds United 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Norwich City - Leeds United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

32' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor Rodrigo Leeds United
44' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Harrison Leeds United
46' Gele kaart Norwich City Gele kaart voor K. McLean Norwich City
56' Doelpunt Leeds United Doelpunt Raphinha met assist van D. James Leeds United 0-1
58' Doelpunt Norwich City Doelpunt A. Omobamidele met assist van M. Rashica Norwich City 1-1
60' Doelpunt Leeds United Doelpunt Rodrigo met assist van K. Phillips Leeds United 1-2
67' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor J. Shackleton Leeds United
69' Wissel Norwich City Wissel C. Tzolis voor K. Dowell Norwich City
71' Wissel Leeds United Wissel C. Drameh voor J. Shackleton Leeds United
77' Wissel Norwich City Wissel A. Idah voor J. Sargent Norwich City
77' Wissel Leeds United Wissel A. Forshaw voor D. James Leeds United
79' Gele kaart Leeds United Gele kaart voor C. Drameh Leeds United
88' Wissel Norwich City Wissel P. Placheta voor G. Hanley Norwich City
88' Wissel Leeds United Wissel T. Roberts voor Rodrigo Leeds United
Video hoogtepunten en samenvatting Norwich City - Leeds United
Opstellingen Norwich City - Leeds United
De opstellingen van Norwich City en Leeds United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Norwich City gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Leeds United zal beginnen in een 3-3-3-1 opstelling.