Nabeschouwing Southampton - Brentford (4-1) || Premier League 2021/2022

Dinsdag 11 januari 2022 - 20:45 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Southampton het dinsdag 11 januari 2022 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Brentford. De wedstrijd wordt gespeeld in St. Mary's Stadium in Southampton.

Via de Southampton - Brentford live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Southampton - Brentford (4-1)

Het Premier League duel tussen Southampton en Brentford is onder leiding van scheidsrechter Stuart Attwell geëindigd in een 4-1 overwinning voor Southampton. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Southampton kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van J. Bednarek. Brentford kwam in de 23e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van V. Janelt, die daarmee de stand op 1-1 zette. Via een eigen goal van A. Fernandez kwam Southampton in de 37e minuut op een 2-1 voorsprong te staan.

Na 49 minuten werd de voorsprong voor Southampton vergroot nadat A. Broja de 3-1 wist te scoren. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 70e minuut wist C. Adams namens Southampton de eindstand op het scorebord te zetten: 4-1.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Stuart Attwell en eindigde de wedstrijd dus met een 4-1 stand in het voordeel van Southampton.

LIVE Southampton - Brentford 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Southampton - Brentford teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Doelpunt Southampton Doelpunt J. Bednarek met assist van J. Ward-Prowse Southampton 1-0
23' Doelpunt Brentford Doelpunt V. Janelt met assist van B. Mbeumo Brentford 1-1
37' Eigen doelpunt Southampton Eigen doelpunt A. Fernandez Southampton 2-1
47' Gele kaart Brentford Gele kaart voor I. Toney Brentford
49' Doelpunt Southampton Doelpunt A. Broja met assist van O. Romeu Southampton 3-1
56' Wissel Brentford Wissel Y. Wissa voor S. Baptiste Brentford
65' Wissel Southampton Wissel C. Adams voor N. Redmond Southampton
68' Wissel Brentford Wissel M. Jensen voor E. Pinnock Brentford
70' Wissel Southampton Wissel S. Armstrong voor N. Tella Southampton
70' Doelpunt Southampton Doelpunt C. Adams met assist van I. Diallo Southampton 4-1
76' Wissel Brentford Wissel F. Stevens voor S. Canos Brentford
78' Wissel Southampton Wissel A. Armstrong voor A. Broja Southampton
Video hoogtepunten en samenvatting Southampton - Brentford
Opstellingen Southampton - Brentford
De opstellingen van Southampton en Brentford zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Southampton gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Brentford zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.