Nabeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United (3-1) || Premier League 2021/2022

Zondag 20 maart 2022 - 17:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Tottenham Hotspur het zondag 20 maart 2022 om 17:30 uur in eigen huis op tegen West Ham United. De wedstrijd wordt gespeeld in Tottenham Hotspur Stadium in London.

Via de Tottenham Hotspur - West Ham United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tottenham Hotspur - West Ham United (3-1)

Het Premier League duel tussen Tottenham Hotspur en West Ham United is onder leiding van scheidsrechter Anthony Taylor geëindigd in een 3-1 overwinning voor Tottenham Hotspur. Na 45 minuten stond er een 2-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van K. Zouma zette Tottenham Hotspur op een 1-0 voorsprong in de 9e minuut van de wedstrijd. Tottenham Hotspur vergrootte in de 24e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Son Heung-Min op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 35e minuut wist West Ham United de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via S. Benrahma.

Na 88 minuten werd de voorsprong voor Tottenham Hotspur vergroot nadat Son Heung-Min de 3-1 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Tottenham Hotspur.

LIVE Tottenham Hotspur - West Ham United 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tottenham Hotspur - West Ham United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Eigen doelpunt Tottenham Hotspur Eigen doelpunt K. Zouma Tottenham Hotspur 1-0
23' Gele kaart West Ham United Gele kaart voor C. Dawson West Ham United
24' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 2-0
35' Doelpunt West Ham United Doelpunt S. Benrahma met assist van C. Dawson West Ham United 2-1
56' Wissel West Ham United Wissel A. Yarmolenko voor M. Antonio West Ham United
56' Wissel West Ham United Wissel P. Fornals voor A. Masuaku West Ham United
84' Wissel West Ham United Wissel N. Vlasic voor M. Lanzini West Ham United
88' Doelpunt Tottenham Hotspur Doelpunt Son Heung-Min met assist van H. Kane Tottenham Hotspur 3-1
88' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Emerson Royal voor S. Reguilon Tottenham Hotspur
92' Wissel Tottenham Hotspur Wissel S. Bergwijn voor D. Kulusevski Tottenham Hotspur
92' Wissel Tottenham Hotspur Wissel Lucas Moura voor Son Heung-Min Tottenham Hotspur
Video hoogtepunten en samenvatting Tottenham Hotspur - West Ham United
Opstellingen Tottenham Hotspur - West Ham United
De opstellingen van Tottenham Hotspur en West Ham United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tottenham Hotspur gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en West Ham United zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.