Nabeschouwing Watford - Liverpool (0-5) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 16 oktober 2021 - 13:30 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zaterdag 16 oktober 2021 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Liverpool. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Liverpool live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Liverpool (0-5)

Het Premier League duel tussen Watford en Liverpool is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 0-5 overwinning voor Liverpool. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-5 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door S. Mane, waarmee Liverpool met 0-1 de leiding nam. Liverpool vergrootte in de 37e minuut de voorsprong nadat het via een goal van R. Firmino op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 52e minuut volgde een derde treffer van Liverpool, waarmee R. Firmino zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Ook na de derde treffer nam Liverpool geen gas terug, waardoor in de 54e minuut de 0-4 volgde die op naam kwam van M. Salah. Er volgde ook nog een vijfde en laatste doelpunt voor Liverpool. Deze werd gescoord door R. Firmino in de 91e minuut die daarmee de eindstand op het scorebord zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Moss bij een 0-5 eindstand in het voordeel van Liverpool.

LIVE Watford - Liverpool 0-5

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Liverpool teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Liverpool Doelpunt S. Mane met assist van M. Salah Liverpool 0-1
37' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van J. Milner Liverpool 0-2
46' Wissel Watford Wissel T. Cleverley voor A. Masina Watford
52' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino Liverpool 0-3
54' Doelpunt Liverpool Doelpunt M. Salah met assist van R. Firmino Liverpool 0-4
56' Wissel Watford Wissel J. Ngakia voor Kiko Watford
64' Wissel Liverpool Wissel K. Tsimikas voor A. Robertson Liverpool
65' Wissel Liverpool Wissel A. Oxlade-Chamberlain voor T. Alexander-Arnold Liverpool
69' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor E. Dennis Watford
83' Wissel Liverpool Wissel N. Williams voor J. Milner Liverpool
91' Doelpunt Liverpool Doelpunt R. Firmino met assist van N. Williams Liverpool 0-5
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Liverpool
Opstellingen Watford - Liverpool
De opstellingen van Watford en Liverpool zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Liverpool zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Watford - Liverpool

Watford en Liverpool treffen elkaar in de 8e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Liverpool in de Premier League vond plaats op 29 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Watford. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Liverpool favoriet. 9 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Watford. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 2
Winst Liverpool 9
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 15e positie staat, terwijl we Liverpool terugvinden op de 2e plaats.