Nabeschouwing Watford - Manchester United (4-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 20 november 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zaterdag 20 november 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Manchester United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Manchester United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Manchester United (4-1)

Het Premier League duel tussen Watford en Manchester United is onder leiding van scheidsrechter Jonathan Moss geëindigd in een 4-1 overwinning voor Watford. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 11e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg I. Sarr van Watford via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. De eerste goal viel in de eerste helft, na 28 minuten was het J. King die Watford op een 1-0 voorsprong zette. In de 44e werd de voorsprong voor Watford verdubbeld dankzij een doelpunt van I. Sarr.

In de 50e minuut was het Manchester United dat met 2-1 de leiding in de wedstrijd nam na een doelpunt van D. van de Beek. In de 69e minuut moest Manchester United verder met een man minder, nadat H. Maguire een tweede gele kaart kreeg. Na 92 minuten kwam Watford op een veiligere 3-1 voorsprong na een goal van J. Pedro. In de 96e minuut viel opnieuw een doelpunt. Het was E. Dennis van Watford die daarmee de stand op 4-1 zette.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Jonathan Moss bij een 4-1 eindstand in het voordeel van Watford.

LIVE Watford - Manchester United 4-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Manchester United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Penalty gemist Watford Penalty gemist I. Sarr Watford
19' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor S. McTominay Manchester United
28' Doelpunt Watford Doelpunt J. King met assist van E. Dennis Watford 1-0
44' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van Kiko Watford 2-0
45' Gele kaart Watford Gele kaart voor I. Louza Watford
46' Wissel Manchester United Wissel D. van de Beek voor S. McTominay Manchester United
46' Wissel Manchester United Wissel A. Martial voor M. Rashford Manchester United
50' Doelpunt Manchester United Doelpunt D. van de Beek met assist van C. Ronaldo Manchester United 2-1
62' Gele kaart Manchester United Gele kaart voor H. Maguire Manchester United
64' Wissel Watford Wissel W. Troost-Ekong voor N. NKoulou Watford
68' Wissel Watford Wissel Cucho voor I. Sarr Watford
69' Tweede gele kaart Manchester United Tweede gele kaart voor H. Maguire Manchester United
77' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor I. Louza Watford
85' Wissel Manchester United Wissel D. Dalot voor L. Shaw Manchester United
91' Wissel Manchester United Wissel J. Lingard voor J. Sancho Manchester United
92' Doelpunt Watford Doelpunt J. Pedro met assist van E. Dennis Watford 3-1
96' Doelpunt Watford Doelpunt E. Dennis met assist van B. Foster Watford 4-1
96' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Dennis Watford
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Manchester United
Opstellingen Watford - Manchester United
De opstellingen van Watford en Manchester United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-1-4-1 formatie en Manchester United zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Formatie 4-1-4-1
Coach Claudio Ranieri
Voorbeschouwing Watford - Manchester United

Watford en Manchester United treffen elkaar in de 12e speelronde van de Premier League van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Jonathan Moss en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Watford en Manchester United in de Premier League vond plaats op 23 februari 2020 en dat duel eindigde in een overwinning voor Manchester United. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Manchester United favoriet. 10 keer wist de ploeg van Watford te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Watford. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Watford 2
Winst Manchester United 10
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Watford op een 17e positie staat, terwijl we Manchester United terugvinden op de 6e plaats.