Nabeschouwing Watford - Newcastle United (1-1) || Premier League 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Premier League 2021/2022 neemt Watford het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Newcastle United. De wedstrijd wordt gespeeld in Vicarage Road in Watford.

Via de Watford - Newcastle United live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Watford - Newcastle United (1-1)

De Premier League 2021/2022 wedstrijd tussen Watford en Newcastle United geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door S. Longstaff, waarmee Newcastle United met 0-1 de leiding nam. Watford kwam na 72 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van I. Sarr, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Watford - Newcastle United 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Watford - Newcastle United teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Watford Gele kaart voor E. Dennis Watford
18' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor J. Manquillo Newcastle United
23' Doelpunt Newcastle United Doelpunt S. Longstaff met assist van A. Saint-Maximin Newcastle United 0-1
30' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor M. Ritchie Newcastle United
40' Gele kaart Watford Gele kaart voor W. Troost-Ekong Watford
46' Wissel Watford Wissel O. Tufan voor T. Cleverley Watford
56' Gele kaart Watford Gele kaart voor D. Rose Watford
64' Wissel Watford Wissel J. Pedro voor J. Kucka Watford
67' Wissel Watford Wissel J. Ngakia voor Kiko Watford
69' Gele kaart Watford Gele kaart voor C. Cathcart Watford
72' Doelpunt Watford Doelpunt I. Sarr met assist van J. King Watford 1-1
75' Wissel Watford Wissel O. Etebo voor E. Dennis Watford
79' Wissel Newcastle United Wissel J. Murphy voor M. Almiron Newcastle United
83' Wissel Newcastle United Wissel D. Gayle voor J. Willock Newcastle United
87' VAR: Afgekeurd doelpunt J. King Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel J. King Watford
91' Gele kaart Newcastle United Gele kaart voor K. Darlow Newcastle United
Video hoogtepunten en samenvatting Watford - Newcastle United
Opstellingen Watford - Newcastle United
De opstellingen van Watford en Newcastle United zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Watford gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Newcastle United zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.