Nabeschouwing Akhmat Grozny - Fakel (1-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Akhmat Grozny het zaterdag 4 november 2023 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Fakel. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Fakel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Fakel (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Fakel is onder leiding van scheidsrechter Sergey Cheban geëindigd in een 1-2 overwinning voor Fakel. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door Darko Todorovic, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Fakel kwam in de 59e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Evgeniy Markov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 93e minuut zette Vyacheslav Yakimov zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Fakel de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Sergey Cheban, waardoor Fakel dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Akhmat Grozny - Fakel 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Fakel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Bernard Berisha Akhmat Grozny
24' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Artem Timofeev Akhmat Grozny
48' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt Darko Todorovic met assist van Vladimir Iljin Akhmat Grozny 1-0
45' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Miroslav Bogosavac Akhmat Grozny
46' Wissel Fakel Wissel Kirill Suslov voor Sergey Bryzgalov Fakel
48' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Vyacheslav Yakimov Fakel
52' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Evgeniy Markov Fakel
57' Wissel Fakel Wissel Igor Kalinin voor Fedor Kudryashov Fakel
59' Doelpunt Fakel Doelpunt Evgeniy Markov met assist van Vyacheslav Yakimov Fakel 1-1
64' Wissel Akhmat Grozny Wissel Evgeniy Kharin voor Bernard Berisha Akhmat Grozny
71' Gele kaart Fakel Gele kaart voor Vladislav Masternoy Fakel
75' Wissel Akhmat Grozny Wissel Gamid Agalarov voor Ivan Oleynikov Akhmat Grozny
77' Wissel Fakel Wissel Nichita Moțpan voor Khyzyr Appaev Fakel
83' Wissel Akhmat Grozny Wissel Svetoslav Kovachev voor Vladimir Iljin Akhmat Grozny
93' Doelpunt Fakel Doelpunt Vyacheslav Yakimov met assist van Ruslan Magal Fakel 1-2
97' Wissel Fakel Wissel Maksim Maksimov voor Evgeniy Markov Fakel
Video hoogtepunten en samenvatting Akhmat Grozny - Fakel
Opstellingen Akhmat Grozny - Fakel
De opstellingen van Akhmat Grozny en Fakel zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Fakel zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Coach Sergey Tashuev
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Fakel

Akhmat Grozny en Fakel treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Cheban en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Akhmat Grozny en Fakel in de Russische Premier League vond plaats op 16 april 2023 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Akhmat Grozny favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Fakel slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Akhmat Grozny 1
Winst Fakel 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 13e positie staat, terwijl we Fakel terugvinden op de 12e plaats.