Nabeschouwing Baltika - Zenit (0-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Baltika het zaterdag 4 november 2023 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Zenit. De wedstrijd wordt gespeeld in Baltika Stadium in Kaliningrad.

Via de Baltika - Zenit live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Baltika - Zenit (0-2)

Het Russische Premier League duel tussen Baltika en Zenit is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 0-2 overwinning voor Zenit. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 63e minuut door Ivan Sergeev, waarmee Zenit met 0-1 de leiding nam. Zenit vergrootte in de 77e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Mateo Cassierra op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd met 0-2 eindigde in een overwinning voor Zenit.

LIVE Baltika - Zenit 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Baltika - Zenit teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

46' Wissel Baltika Wissel Tamerlan Musaev voor Ángelo Henríquez Baltika
58' Wissel Baltika Wissel Sergey Pryakhin voor Maksim Kuzmin Baltika
63' Doelpunt Zenit Doelpunt Ivan Sergeev met assist van Wendel Zenit 0-1
63' Wissel Zenit Wissel Claudinho voor Gustavo Mantuan Zenit
66' Wissel Baltika Wissel Maksim Borisko voor Evgeny Latyshonok Baltika
68' Wissel Baltika Wissel Artur Galoyan voor Aleksandr Osipov Baltika
77' Doelpunt Zenit Doelpunt Mateo Cassierra met assist van Claudinho Zenit 0-2
78' Wissel Zenit Wissel Aleksandr Erokhin voor Ivan Sergeev Zenit
79' Wissel Baltika Wissel Aslan Dudiev voor Guillermo Soto Baltika
89' Wissel Zenit Wissel Wilson Isidor voor Mateo Cassierra Zenit
89' Wissel Zenit Wissel Dmitri Chistyakov voor Vyacheslav Karavaev Zenit
89' Wissel Zenit Wissel Andrey Mostovoy voor Wendel Zenit
Video hoogtepunten en samenvatting Baltika - Zenit
Opstellingen Baltika - Zenit
De opstellingen van Baltika en Zenit zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Baltika gaat aantreden in een 5-3-2 formatie en Zenit zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Baltika - Zenit

Baltika en Zenit treffen elkaar in de 14e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Baltika en Zenit elkaar treffen in de Russische Premier League.

Winst Baltika 0
Winst Zenit 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Baltika op een 15e positie staat, terwijl we Zenit terugvinden op de 2e plaats.