Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (4-2) || Premier League 2018/2019

Zaterdag 20 oktober 2018 - 16:00 uur

In de Premier League 2018/2019 neemt Cardiff City het zaterdag 20 oktober 2018 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Fulham. De wedstrijd wordt gespeeld in Cardiff City Stadium in Cardiff.

Via de Cardiff City - Fulham live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Cardiff City - Fulham (4-2)

Het Premier League duel tussen Cardiff City en Fulham is onder leiding van scheidsrechter Kevin Friend geëindigd in een 4-2 overwinning voor Cardiff City. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 2-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door A. Schürrle, waarmee Fulham met 0-1 de leiding nam. Cardiff City kwam in de 15e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Josh Murphy, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 20e minuut zette B. Reid zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Cardiff City de leiding in de wedstrijd nam.

Na 34 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat R. Sessegnon de 2-2 maakte voor Fulham. Cardiff City leek geen genoegen te nemen met een gelijkspel en kwam na 65 minuten op voorsprong na een goal van C. Paterson: 3-2. Het laatste doelpunt van de wedstrijd werd gescoord in de 87e minuut en kwam op naam te staan van Cardiff City speler K. Harris, die daarmee tekende voor de 4-2.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Kevin Friend bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Cardiff City.

LIVE Cardiff City - Fulham 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Cardiff City - Fulham teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Fulham Doelpunt A. Schürrle met assist van J. Seri Fulham 0-1
15' Doelpunt Cardiff City Doelpunt Josh Murphy met assist van S. Bamba Cardiff City 1-1
19' Gele kaart Fulham Gele kaart voor C. Chambers Fulham
20' Doelpunt Cardiff City Doelpunt B. Reid Cardiff City 2-1
33' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor A. Gunnarsson Cardiff City
34' Doelpunt Fulham Doelpunt R. Sessegnon met assist van A. Mitrović Fulham 2-2
36' Gele kaart Fulham Gele kaart voor K. McDonald Fulham
48' Gele kaart Fulham Gele kaart voor S. Johansen Fulham
46' Wissel Fulham Wissel A. Mawson voor C. Chambers Fulham
58' Wissel Fulham Wissel F. Ayité voor J. Seri Fulham
65' Doelpunt Cardiff City Doelpunt C. Paterson met assist van B. Reid Cardiff City 3-2
68' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Morrison Cardiff City
77' Wissel Cardiff City Wissel J. Richards voor A. Gunnarsson Cardiff City
78' Gele kaart Cardiff City Gele kaart voor S. Bamba Cardiff City
82' Wissel Cardiff City Wissel K. Harris voor Josh Murphy Cardiff City
82' Wissel Fulham Wissel L. Vietto voor S. Johansen Fulham
86' Wissel Cardiff City Wissel L. Damour voor H. Arter Cardiff City
87' Doelpunt Cardiff City Doelpunt K. Harris met assist van Víctor Camarasa Cardiff City 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Cardiff City - Fulham
Opstellingen Cardiff City - Fulham
De opstellingen van Cardiff City en Fulham zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Cardiff City gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Fulham zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.