Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (2-2) || Russische Premier League 2023/2024

Zaterdag 30 maart 2024 - 14:30 uur

In de Russische Premier League 2023/2024 neemt Sochi het zaterdag 30 maart 2024 om 14:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Olimpiyskiy Stadion Fisht in Sochi.

Via de Sochi - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sochi - CSKA Moskva (2-2)

De Russische Premier League 2023/2024 wedstrijd tussen Sochi en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Dmitriy Chistyakov zette CSKA Moskva op een 0-1 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. CSKA Moskva vergrootte in de 46e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Anton Zabolotnyi op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 50e minuut wist Sochi de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via Saúl Guarirapa.

Na 73 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Martin Kramaric de 2-2 maakte voor Sochi.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Sochi - CSKA Moskva 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sochi - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

8' Gele kaart Sochi Gele kaart voor Dmitriy Chistyakov Sochi
15' Eigen doelpunt CSKA Moskva Eigen doelpunt Dmitriy Chistyakov CSKA Moskva 0-1
46' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt Anton Zabolotnyi met assist van Khellven CSKA Moskva 0-2
46' Wissel Sochi Wissel Vanja Drkusic voor Dmitriy Chistyakov Sochi
50' Doelpunt Sochi Doelpunt Saúl Guarirapa met assist van Artur Yusupov Sochi 1-2
64' Wissel Sochi Wissel Yahia Attiyat Allah voor Artem Makarchuk Sochi
70' Wissel CSKA Moskva Wissel Tamerlan Musaev voor V. Dávila CSKA Moskva
73' Doelpunt Sochi Doelpunt Martin Kramaric met assist van Kirill Zaika Sochi 2-2
73' Wissel Sochi Wissel Aleksey Sutormin voor Kirill Zaika Sochi
74' Wissel Sochi Wissel Nikita Burmistrov voor Aleksandar Jukic Sochi
75' Wissel CSKA Moskva Wissel Fedor Chalov voor Víctor Méndez CSKA Moskva
85' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Sasa Zdjelar CSKA Moskva
86' Gele kaart Sochi Gele kaart voor K. Kravtsov Sochi
87' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor Ivan Oblyakov CSKA Moskva
93' Wissel Sochi Wissel Vyacheslav Litvinov voor Artur Yusupov Sochi
Video hoogtepunten en samenvatting Sochi - CSKA Moskva
Opstellingen Sochi - CSKA Moskva
De opstellingen van Sochi en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sochi gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Sochi - CSKA Moskva

Sochi en CSKA Moskva treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2023/2024. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasili Kazartsev en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sochi en CSKA Moskva in de Russische Premier League vond plaats op 13 augustus 2023 en dat duel eindigde in een overwinning voor CSKA Moskva. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Sochi favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl CSKA Moskva slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sochi 4
Winst CSKA Moskva 3
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sochi op een 16e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.