Nabeschouwing Dundee - Rangers (0-1) || Schotse Premiership 2021/2022

Zaterdag 25 september 2021 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2021/2022 neemt Dundee het zaterdag 25 september 2021 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Kilmac Stadium at Dens Park in Dundee.

Via de Dundee - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dundee - Rangers (0-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Dundee en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Bobby Madden geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door J. Aribo, waarmee Rangers met 0-1 de leiding nam. Dundee kreeg via J. Cummings in de 59e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Bobby Madden de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rangers.

LIVE Dundee - Rangers 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dundee - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Rangers Doelpunt J. Aribo met assist van A. Morelos Rangers 0-1
39' Wissel Dundee Wissel J. Cummings voor L. Griffiths Dundee
53' Gele kaart Dundee Gele kaart voor J. Marshall Dundee
59' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. McLaughlin Rangers
59' Penalty gemist Dundee Penalty gemist J. Cummings Dundee
62' Wissel Dundee Wissel P. McGowan voor M. Anderson Dundee
67' Wissel Rangers Wissel F. Sakala voor A. Morelos Rangers
73' Wissel Rangers Wissel S. Wright voor I. Hagi Rangers
74' Wissel Dundee Wissel A. Jakubiak voor S. Byrne Dundee
82' Wissel Rangers Wissel J. Bacuna voor K. Roofe Rangers
91' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Aribo Rangers
92' Gele kaart Rangers Gele kaart voor J. Bacuna Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Dundee - Rangers
Opstellingen Dundee - Rangers
De opstellingen van Dundee en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dundee gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-1-2 opstelling.
Voorbeschouwing Dundee - Rangers

Dundee en Rangers treffen elkaar in de 7e speelronde van de Schotse Premiership van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bobby Madden en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Dundee en Rangers in de Schotse Premiership vond plaats op 27 februari 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rangers. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Rangers favoriet. 6 keer wist de ploeg van Dundee te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Dundee. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Dundee 2
Winst Rangers 6
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dundee op een 12e positie staat, terwijl we Rangers terugvinden op de 1e plaats.