Nabeschouwing Hibernian - Ross County (2-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Dinsdag 31 oktober 2023 - 20:45 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Hibernian het dinsdag 31 oktober 2023 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Ross County. De wedstrijd wordt gespeeld in Easter Road Stadium in Edinburgh.

Via de Hibernian - Ross County live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Hibernian - Ross County (2-2)

De Schotse Premiership 2023/2024 wedstrijd tussen Hibernian en Ross County geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Ben Purrington, waarmee Hibernian met 1-0 de leiding nam. Hibernian vergrootte in de 54e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Jair Tavares op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een eigen doelpunt van Allan Delferriere zorgde ervoor dat Ross County in de 74e minuut op 2-1 kwam te staan.

Na 82 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat Jordan White de 2-2 maakte voor Ross County. Hierdoor volgde voor beide ploegen en het publiek nog een spannende slotfase. Helaas zou het daarna ondanks een spannend slot niet meer tot doelpunten komen.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Hibernian - Ross County 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Hibernian - Ross County teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Hibernian Doelpunt Ben Purrington met assist van Lewis Stevenson Hibernian 1-0
54' Doelpunt Hibernian Doelpunt Jair Tavares met assist van Dylan Levitt Hibernian 2-0
59' Gele kaart Hibernian Gele kaart voor Dylan Levitt Hibernian
63' Wissel Ross County Wissel Yan Dhanda voor Kyle Turner Ross County
64' Wissel Hibernian Wissel Martin Boyle voor Dylan Vente Hibernian
64' Wissel Hibernian Wissel Paul Hanlon voor Rocky Bushiri Kiranga Hibernian
68' Wissel Hibernian Wissel Allan Delferriere voor James Jeggo Hibernian
72' Wissel Ross County Wissel George Harmon voor Ben Purrington Ross County
72' Wissel Ross County Wissel Jordan White voor Eamonn Brophy Ross County
72' Wissel Ross County Wissel Alex Samuel voor Connor Randall Ross County
74' Eigen doelpunt Ross County Eigen doelpunt Allan Delferriere Ross County 2-1
82' Doelpunt Ross County Doelpunt Jordan White met assist van Simon Murray Ross County 2-2
84' Wissel Hibernian Wissel Josh Campbell voor Adam Le Fondre Hibernian
84' Wissel Hibernian Wissel Joe Newell voor Dylan Levitt Hibernian
84' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Jordan White Ross County
87' Wissel Ross County Wissel William Nightingale voor Simon Murray Ross County
88' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Victor Loturi Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Hibernian - Ross County
Opstellingen Hibernian - Ross County
De opstellingen van Hibernian en Ross County zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Hibernian gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Ross County zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.