Nabeschouwing Livingston - Motherwell (1-3) || Schotse Premiership 2023/2024

Woensdag 28 februari 2024 - 21:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Livingston het woensdag 28 februari 2024 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Tony Macaroni Arena in Livingston.

Via de Livingston - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Livingston - Motherwell (1-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Livingston en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter John Beaton geëindigd in een 1-3 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Livingston kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Tete Yengi. Motherwell kwam in de 49e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Sam Nicholson, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 71e minuut zette Blair Spittal zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Motherwell de leiding in de wedstrijd nam.

Na 87 minuten werd de voorsprong voor Motherwell vergroot nadat Jack Vale de 1-3 wist te scoren.

Even later blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 1-3 winst voor Motherwell.

LIVE Livingston - Motherwell 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Livingston - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Livingston Doelpunt Tete Yengi Livingston 1-0
46' Wissel Motherwell Wissel Jack Vale voor Davor Zdravkovski Motherwell
49' Doelpunt Motherwell Doelpunt Sam Nicholson met assist van Stephen ODonnell Motherwell 1-1
57' Wissel Livingston Wissel Michael McGovern voor Shamal George Livingston
65' Wissel Livingston Wissel Michael Devlin voor Sean Kelly Livingston
65' Wissel Livingston Wissel Cristian Montano voor Daniel MacKay Livingston
71' Doelpunt Motherwell Doelpunt Blair Spittal Motherwell 1-2
74' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Dan Casey Motherwell
77' Wissel Livingston Wissel Kurtis Guthrie voor Joel Nouble Livingston
77' Wissel Livingston Wissel Andrew Shinnie voor Jason Holt Livingston
87' Doelpunt Motherwell Doelpunt Jack Vale met assist van Thelonius Bair Motherwell 1-3
87' Wissel Motherwell Wissel Georgie Gent voor Sam Nicholson Motherwell
91' Wissel Motherwell Wissel Shane Blaney voor Adam Devine Motherwell
91' Wissel Motherwell Wissel Jonathan Obika voor Thelonius Bair Motherwell
95' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Tete Yengi Livingston
Video hoogtepunten en samenvatting Livingston - Motherwell
Opstellingen Livingston - Motherwell
De opstellingen van Livingston en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Livingston gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.