Nabeschouwing Motherwell - Livingston (3-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 30 december 2023 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Motherwell het zaterdag 30 december 2023 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Livingston. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Livingston live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Livingston (3-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Livingston is onder leiding van scheidsrechter Chris Graham geëindigd in een 3-1 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 3-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 14e minuut door Blair Spittal, waarmee Motherwell met 1-0 de leiding nam. Motherwell vergrootte in de 19e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Thelonius Bair op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 23e minuut wist Livingston de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Scott Pitman.

Na 35 minuten werd de voorsprong voor Motherwell vergroot nadat Thelonius Bair de 3-1 wist te scoren.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 3-1 winst voor Motherwell.

LIVE Motherwell - Livingston 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Livingston teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Motherwell Doelpunt Blair Spittal met assist van Thelonius Bair Motherwell 1-0
19' Doelpunt Motherwell Doelpunt Thelonius Bair met assist van Blair Spittal Motherwell 2-0
23' Doelpunt Livingston Doelpunt Scott Pitman met assist van Cristian Montano Livingston 2-1
35' Doelpunt Motherwell Doelpunt Thelonius Bair met assist van Mika Biereth Motherwell 3-1
39' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Michael Devlin Livingston
43' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Jason Holt Livingston
45' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Mika Biereth Motherwell
46' Wissel Motherwell Wissel Bevis Mugabi voor Shane Blaney Motherwell
57' Wissel Motherwell Wissel Callum Slattery voor Oli Shaw Motherwell
58' Wissel Livingston Wissel Jamie Brandon voor Joel Nouble Livingston
59' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Brodie Spencer Motherwell
71' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Bevis Mugabi Motherwell
77' Wissel Livingston Wissel Mo Sangare voor Cristian Montano Livingston
78' Wissel Livingston Wissel Andrew Shinnie voor Jason Holt Livingston
84' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Callum Slattery Motherwell
86' Gele kaart Livingston Gele kaart voor Bruce Anderson Livingston
94' Wissel Motherwell Wissel Harry Paton voor Mika Biereth Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Livingston
Opstellingen Motherwell - Livingston
De opstellingen van Motherwell en Livingston zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Livingston zal beginnen in een 3-4-1-2 opstelling.