Nabeschouwing Motherwell - Rangers (0-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 24 december 2023 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Motherwell het zondag 24 december 2023 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Fir Park in Motherwell.

Via de Motherwell - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Motherwell - Rangers (0-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Motherwell en Rangers is onder leiding van scheidsrechter David Dickinson geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rangers. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Rangers kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van Kieran Dowell. Rangers vergrootte in de 16e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Todd Cantwell op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Rangers.

LIVE Motherwell - Rangers 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Motherwell - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Rangers Doelpunt Kieran Dowell met assist van Cyriel Dessers Rangers 0-1
16' Doelpunt Rangers Doelpunt Todd Cantwell met assist van Abdallah Sima Rangers 0-2
46' Wissel Motherwell Wissel Paul McGinn voor Bevis Mugabi Motherwell
53' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Brodie Spencer Motherwell
61' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Stephen ODonnell Motherwell
62' Wissel Motherwell Wissel Oli Shaw voor Harry Paton Motherwell
63' Wissel Rangers Wissel Rabbi Matondo voor Abdallah Sima Rangers
65' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Shane Blaney Motherwell
72' Wissel Rangers Wissel Sam Lammers voor Todd Cantwell Rangers
72' Wissel Rangers Wissel Scott Wright voor Ross McCausland Rangers
83' VAR: Afgekeurd doelpunt Cyriel Dessers Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Cyriel Dessers Rangers
85' Wissel Motherwell Wissel Thelonius Bair voor Callum Slattery Motherwell
86' Wissel Rangers Wissel John Souttar voor Connor Goldson Rangers
86' Wissel Rangers Wissel Leon King voor Kieran Dowell Rangers
88' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Dujon Sterling Rangers
Video hoogtepunten en samenvatting Motherwell - Rangers
Opstellingen Motherwell - Rangers
De opstellingen van Motherwell en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Motherwell gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.