Nabeschouwing Rangers - Motherwell (1-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 2 maart 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Rangers het zaterdag 2 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Motherwell. De wedstrijd wordt gespeeld in Ibrox Stadium in Glasgow.

Via de Rangers - Motherwell live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rangers - Motherwell (1-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Rangers en Motherwell is onder leiding van scheidsrechter Alan James Muir geëindigd in een 1-2 overwinning voor Motherwell. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Thelonius Bair, waarmee Motherwell met 0-1 de leiding nam. Een benutte penalty van James Tavernier in de 60e minuut zorgde er even later voor dat Rangers weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 75e minuut zette Dan Casey zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Motherwell de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Alan James Muir, waardoor Motherwell dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Rangers - Motherwell 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rangers - Motherwell teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Motherwell Doelpunt Thelonius Bair met assist van Jack Vale Motherwell 0-1
35' Wissel Rangers Wissel Fábio Silva voor Ross McCausland Rangers
46' Wissel Rangers Wissel Tom Lawrence  voor Nicolas Raskin Rangers
56' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Stephen ODonnell Motherwell
58' Fábio Silva Rangers
60' Penalty Rangers Penalty James Tavernier Rangers 1-1
63' Wissel Motherwell Wissel Sam Nicholson voor Davor Zdravkovski Motherwell
75' Doelpunt Motherwell Doelpunt Dan Casey met assist van Blair Spittal Motherwell 1-2
77' Wissel Motherwell Wissel Andy Halliday voor Jack Vale Motherwell
77' Wissel Rangers Wissel Kemar Roofe voor Cyriel Dessers Rangers
90' Wissel Rangers Wissel Scott Wright voor Dujon Sterling Rangers
95' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Dan Casey Motherwell
97' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Thelonius Bair Motherwell
97' Gele kaart Motherwell Gele kaart voor Motherwell
Video hoogtepunten en samenvatting Rangers - Motherwell
Opstellingen Rangers - Motherwell
De opstellingen van Rangers en Motherwell zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Rangers gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Motherwell zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.