Nabeschouwing Ross County - Celtic (0-3) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 4 november 2023 - 13:30 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Ross County het zaterdag 4 november 2023 om 13:30 uur in eigen huis op tegen Celtic. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Celtic live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Celtic (0-3)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Celtic is onder leiding van scheidsrechter David Munro geëindigd in een 0-3 overwinning voor Celtic. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor James Brown in de 10e minuut, waardoor Ross County met een man minder kwam te staan. De eerste goal viel pas in de tweede helft, na 52 minuten was het David Turnbull die Celtic op een 0-1 voorsprong zette. Er werd in de eerste helft verder niet meer gescoord, waardoor beide ploegen met een 0-1 tussenstand de rust in gingen. In de tweede helft liep Celtic via een goal van Luis Palma in de 78e minuut verder uit naar een stand van 0-2.

In de 83e minuut volgde een derde treffer van Celtic, waarmee James Forrest zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter David Munro, waardoor Celtic dankzij een 0-3 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ross County - Celtic 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Celtic teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' James Brown Ross County
10' Rode kaart Ross County Rode kaart voor James Brown Ross County
13' Wissel Ross County Wissel William Nightingale voor Jordan White Ross County
31' VAR: Afgekeurd doelpunt Hyun-gyu Oh Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Hyun-gyu Oh Celtic
52' Doelpunt Celtic Doelpunt David Turnbull met assist van Liam Scales Celtic 0-1
46' Wissel Ross County Wissel Ben Purrington voor George Harmon Ross County
46' Wissel Ross County Wissel Alex Samuel voor Simon Murray Ross County
57' Gele kaart Celtic Gele kaart voor Callum McGregor Celtic
61' Wissel Celtic Wissel Odin Thiago Holm voor Paulo Bernardo Celtic
62' Wissel Celtic Wissel Kyogo Furuhashi voor David Turnbull Celtic
62' Wissel Celtic Wissel Luis Palma voor Daizen Maeda Celtic
69' Wissel Ross County Wissel Kyle Turner voor Yan Dhanda Ross County
78' Doelpunt Celtic Doelpunt Luis Palma met assist van Callum McGregor Celtic 0-2
81' Wissel Celtic Wissel James Forrest voor Yang Hyun-Jun Celtic
81' Wissel Ross County Wissel Scott High voor Victor Loturi Ross County
81' Wissel Celtic Wissel Tomoki Iwata voor Callum McGregor Celtic
83' Doelpunt Celtic Doelpunt James Forrest met assist van Luis Palma Celtic 0-3
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Celtic
Opstellingen Ross County - Celtic
De opstellingen van Ross County en Celtic zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-3-1-2 formatie en Celtic zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.