Nabeschouwing Ross County - Hearts (2-1) || Schotse Premiership 2023/2024

Zaterdag 16 maart 2024 - 16:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Ross County het zaterdag 16 maart 2024 om 16:00 uur in eigen huis op tegen Hearts. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Hearts live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Hearts (2-1)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Hearts is onder leiding van scheidsrechter Grant Irvine geëindigd in een 2-1 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 42e minuut door Simon Murray, waarmee Ross County met 1-0 de leiding nam. Ross County vergrootte in de 49e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Simon Murray op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 91e minuut wist Hearts de achterstand terug te brengen door de 2-1 te scoren via Yutaro Oda. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Hearts kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Grant Irvine, waardoor Ross County dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Ross County - Hearts 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Hearts teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

42' Doelpunt Ross County Doelpunt Simon Murray Ross County 1-0
46' Wissel Ross County Wissel Eamonn Brophy voor Jordan White Ross County
49' Doelpunt Ross County Doelpunt Simon Murray met assist van Eamonn Brophy Ross County 2-0
55' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Yan Dhanda Ross County
57' Wissel Hearts Wissel Jorge Grant voor Aidan Denholm Hearts
57' Wissel Hearts Wissel Dexter Lembikisa voor Nathaniel Atkinson  Hearts
63' Gele kaart Hearts Gele kaart voor Lawrence Shankland Hearts
74' VAR: Afgekeurd doelpunt Stephen Kingsley Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel Stephen Kingsley Hearts
77' Wissel Ross County Wissel Brandon Khela voor Yan Dhanda Ross County
80' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Victor Loturi Ross County
82' Wissel Hearts Wissel Yutaro Oda voor Alex Cochrane  Hearts
84' Wissel Ross County Wissel Josh Sims voor Simon Murray Ross County
92' Wissel Ross County Wissel George Harmon voor Josh Reid Ross County
91' Doelpunt Hearts Doelpunt Yutaro Oda met assist van Jorge Grant Hearts 2-1
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Hearts
Opstellingen Ross County - Hearts
De opstellingen van Ross County en Hearts zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 3-4-1-2 formatie en Hearts zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.