Nabeschouwing Ross County - Rangers (3-2) || Schotse Premiership 2023/2024

Zondag 14 april 2024 - 13:00 uur

In de Schotse Premiership 2023/2024 neemt Ross County het zondag 14 april 2024 om 13:00 uur in eigen huis op tegen Rangers. De wedstrijd wordt gespeeld in Global Energy Stadium in Dingwall.

Via de Ross County - Rangers live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Ross County - Rangers (3-2)

Het Schotse Premiership duel tussen Ross County en Rangers is onder leiding van scheidsrechter Matthew McDermid geëindigd in een 3-2 overwinning voor Ross County. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van Jack Baldwin zette Rangers op een 0-1 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Ross County kwam in de 47e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van Simon Murray, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 50e minuut zette George Harmon zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Ross County de leiding in de wedstrijd nam.

Na 69 minuten werd de voorsprong voor Ross County vergroot nadat Josh Sims de 3-1 wist te scoren. In de 89e minuut werd de stand op 3-2 gezet na een benutte penalty van Rangers speler James Tavernier.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Matthew McDermid bij een 3-2 eindstand in het voordeel van Ross County.

LIVE Ross County - Rangers 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Ross County - Rangers teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Rangers Eigen doelpunt Jack Baldwin Rangers 0-1
40' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Jack Baldwin Ross County
47' Doelpunt Ross County Doelpunt Simon Murray Ross County 1-1
50' Doelpunt Ross County Doelpunt George Harmon Ross County 2-1
54' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Michee Efete Ross County
54' Wissel Rangers Wissel Dujon Sterling voor Borna Barišić Rangers
54' Wissel Rangers Wissel Rabbi Matondo  voor Fábio Silva Rangers
63' Wissel Rangers Wissel Tom Lawrence  voor K. Dowell Rangers
68' Gele kaart Rangers Gele kaart voor Abdallah Sima Rangers
69' Doelpunt Ross County Doelpunt Josh Sims met assist van E. King Ross County 3-1
73' Wissel Rangers Wissel Kemar Roofe voor Cyriel Dessers Rangers
79' Wissel Ross County Wissel James Brown voor Michee Efete Ross County
82' Gele kaart Ross County Gele kaart voor Victor Loturi Ross County
84' Wissel Ross County Wissel Jordan White voor Josh Sims Ross County
84' Wissel Ross County Wissel Brandon Khela voor Yan Dhanda Ross County
87' Connor Goldson Rangers
89' Penalty Rangers Penalty James Tavernier Rangers 3-2
91' Wissel Ross County Wissel Max Sheaf voor Simon Murray Ross County
Video hoogtepunten en samenvatting Ross County - Rangers
Opstellingen Ross County - Rangers
De opstellingen van Ross County en Rangers zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Ross County gaat aantreden in een 4-5-1 formatie en Rangers zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.