Nabeschouwing Arouca - Vizela (1-4) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 13 december 2021 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Arouca het maandag 13 december 2021 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vizela. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca in Arouca.

Via de Arouca - Vizela live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Vizela (1-4)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Vizela is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 1-4 overwinning voor Vizela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 0-4 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-4 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door Samu, waarmee Vizela met 0-1 de leiding nam. Een ongelukkig eigen doelpunt van A. Ba zorgde ervoor dat Vizela op 0-2 kwam te staan in de 16e minuut. In de 18e minuut volgde een derde treffer van Vizela, waarmee G. Schettine zijn ploeg op een comfortabele 0-3 voorsprong zette.

G. Schettine zette Vizela even later op 0-4 nadat hij een door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins toegekende penalty wist te benutten. Er viel tenslotte ook nog een vijfde en laatste doelpunt in deze wedstrijd. In de 56e minuut wist A. Bukia namens Arouca de eindstand op het scorebord te zetten: 1-4.

Aan het einde van de tweede helft klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Tiago Bruno Lopes Martins en eindigde de wedstrijd dus met een 1-4 stand in het voordeel van Vizela.

LIVE Arouca - Vizela 1-4

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Vizela teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Gele kaart Vizela Gele kaart voor H. Zagbayou Vizela
9' Doelpunt Vizela Doelpunt Samu met assist van H. Zagbayou Vizela 0-1
14' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Silva Arouca
16' Eigen doelpunt Vizela Eigen doelpunt A. Ba Vizela 0-2
18' Doelpunt Vizela Doelpunt G. Schettine met assist van K. Bondoso Vizela 0-3
33' Wissel Vizela Wissel R. Guzzo voor H. Zagbayou Vizela
38' Penalty Vizela Penalty G. Schettine Vizela 0-4
42' Gele kaart Vizela Gele kaart voor R. Ofori Vizela
46' Wissel Vizela Wissel Kiki voor R. Ofori Vizela
46' Wissel Arouca Wissel Pite voor O. Altman Arouca
46' Wissel Arouca Wissel Quaresma voor L. Silva Arouca
46' Wissel Arouca Wissel O. Dabbagh voor A. Ba Arouca
56' Doelpunt Arouca Doelpunt A. Bukia met assist van A. Silva Arouca 1-4
63' Gele kaart Vizela Gele kaart voor K. Kouao Vizela
64' Gele kaart Vizela Gele kaart voor G. Schettine Vizela
69' Wissel Vizela Wissel Cassiano voor G. Schettine Vizela
69' Wissel Vizela Wissel N. Moreira voor K. Zohi Vizela
71' Wissel Arouca Wissel A. Alves Santos voor Arsenio Arouca
82' Wissel Arouca Wissel T. Araujo voor A. Silva Arouca
92' Gele kaart Arouca Gele kaart voor T. Araujo Arouca
93' Wissel Vizela Wissel A. Mendez voor K. Bondoso Vizela
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Vizela
Opstellingen Arouca - Vizela
De opstellingen van Arouca en Vizela zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arouca gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Vizela zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Arouca - Vizela

Arouca en Vizela treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arouca en Vizela elkaar treffen in de Primeira Liga.

Winst Arouca 0
Winst Vizela 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arouca op een 10e positie staat, terwijl we Vizela terugvinden op de 14e plaats.