Nabeschouwing Belenenses - Marítimo (1-2) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 16 augustus 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Belenenses het maandag 16 augustus 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Dr. Magalhães Pessoa in Leiria.

Via de Belenenses - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Marítimo (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira geëindigd in een 1-2 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 12e minuut door A. Vidigal, waarmee Marítimo met 0-1 de leiding nam. Marítimo vergrootte in de 15e minuut de voorsprong nadat het via een goal van A. Alipour op een 0-2 voorsprong kwam te staan. In de 45e minuut wist Belenenses de achterstand terug te brengen door de 1-2 te scoren via A. Ndour. Het bleek echter onvoldoende om een nederlaag te voorkomen, want Belenenses kwam hierna niet meer tot scoren.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira, waardoor Marítimo dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Belenenses - Marítimo 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

12' Doelpunt Marítimo Doelpunt A. Vidigal met assist van V. Costa Marítimo 0-1
15' Doelpunt Marítimo Doelpunt A. Alipour met assist van Xadas Marítimo 0-2
30' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
40' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor I. Rossi Marítimo
41' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor C. Akas Belenenses
45' Doelpunt Belenenses Doelpunt A. Ndour met assist van A. Sousa Belenenses 1-2
54' Wissel Marítimo Wissel P. Pelagio voor Xadas Marítimo
58' Wissel Belenenses Wissel S. Sithole voor A. Lukovic Belenenses
63' Wissel Belenenses Wissel F. Teixeira voor N. Varela Belenenses
63' Wissel Belenenses Wissel N. Pedro voor C. Akas Belenenses
64' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Alipour Marítimo
69' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor A. Vidigal Marítimo
73' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor T. Phete Belenenses
79' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor S. Sithole Belenenses
82' Wissel Belenenses Wissel L. Mota voor A. Sousa Belenenses
82' Wissel Marítimo Wissel R. Andrade voor I. Rossi Marítimo
88' Wissel Marítimo Wissel R. Macedo voor A. Vidigal Marítimo
89' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor W. Claudio Marítimo
94' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Diogo Calila Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Marítimo
Opstellingen Belenenses - Marítimo
De opstellingen van Belenenses en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Belenenses gaat aantreden in een 3-5-2 formatie en Marítimo zal beginnen in een 3-5-2 opstelling.
Voorbeschouwing Belenenses - Marítimo

Belenenses en Marítimo treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Cláudio Filipe Ruivo Pereira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 17 april 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide ploegen is Belenenses favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Marítimo slechts 8 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Belenenses 11
Winst Marítimo 8
Gelijkspel 5
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Belenenses op een 15e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 16e plaats.