Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (2-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 3 oktober 2021 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het zondag 3 oktober 2021 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Gil Vicente (2-2)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Estoril en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Saai was de wedstrijd ondanks het gelijke spel zeker niet, want de toeschouwers in het stadion kregen genoeg doelpunten te zien. Halverwege de wedstrijd stond het 2-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 11e minuut door R. Fonte, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Gil Vicente kwam in de 42e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van S. Lino, die daarmee de stand op 1-1 zette. Door een benutte penalty kwam Estoril vervolgens op 2-1. Het was A. Franco die vanaf 11 meter wist te scoren in de 47e minuut.

Na 50 minuten werd de stand tussen beide teams weer gelijk getrokken, nadat F. Navarro de 2-2 maakte voor Gil Vicente.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 2-2 gelijkspel tussen beide ploegen.

LIVE Estoril - Gil Vicente 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Doelpunt Estoril Doelpunt R. Fonte met assist van A. Franco Estoril 1-0
29' Gele kaart Estoril Gele kaart voor L. Rosier Estoril
38' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Chiquinho Estoril
42' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Lino met assist van Pedrinho Gil Vicente 1-1
44' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ze Carlos Gil Vicente
47' Penalty Estoril Penalty A. Franco Estoril 2-1
50' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro Gil Vicente 2-2
58' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor A. Franco Estoril
58' Wissel Estoril Wissel J. Gamboa voor F. Geraldes Estoril
65' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Murilo Gil Vicente
69' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor K. Fujimoto Gil Vicente
69' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor Murilo Gil Vicente
69' Wissel Estoril Wissel A. Xavier voor Arthur Estoril
73' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
73' Wissel Estoril Wissel B. Lourenco voor Chiquinho Estoril
75' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Leautey Gil Vicente
78' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor F. Navarro Gil Vicente
86' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedrinho Gil Vicente
90' Wissel Gil Vicente Wissel E. Hackman voor Ruben Gil Vicente
91' Wissel Gil Vicente Wissel B. Aouacheria voor S. Lino Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Gil Vicente
Opstellingen Estoril - Gil Vicente
De opstellingen van Estoril en Gil Vicente zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Gil Vicente zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Gil Vicente

Estoril en Gil Vicente treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 8 maart 2015 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 2
Winst Gil Vicente 1
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 4e positie staat, terwijl we Gil Vicente terugvinden op de 11e plaats.