Nabeschouwing Estoril - Paços de Ferreira (0-0) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 31 januari 2022 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Estoril het maandag 31 januari 2022 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Paços de Ferreira (0-0)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Estoril en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste opvallende moment van de wedstrijd was de rode kaart voor Arthur van Estoril. Na een tweede gele kaart te hebben gekregen moest deze in de 75e minuut het veld moest verlaten. Qua balbezit waren Estoril en Paços de Ferreira gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Estoril, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Estoril - Paços de Ferreira 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. William Estoril
35' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor R. Pires Paços de Ferreira
46' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joaozinho Estoril
46' Wissel Estoril Wissel F. Volnei voor P. William Estoril
52' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Arthur Estoril
64' Gele kaart Estoril Gele kaart voor C. Soria Estoril
71' Wissel Estoril Wissel R. Baro voor B. Lourenco Estoril
74' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Lima Paços de Ferreira
75' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor Arthur Estoril
76' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor F. Fonseca Paços de Ferreira
82' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Djalo voor R. Pires Paços de Ferreira
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Koffi voor Denilson Paços de Ferreira
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Ze Uilton Paços de Ferreira
93' Wissel Estoril Wissel A. Clovis voor R. Fonte Estoril
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Gamboa Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Paços de Ferreira
Opstellingen Estoril - Paços de Ferreira
De opstellingen van Estoril en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Paços de Ferreira

Estoril en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Hugo Serafim Coelho Magalhães Silva en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 23 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 3 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Estoril 6
Winst Paços de Ferreira 3
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 7e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 14e plaats.