Nabeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 23 april 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het zaterdag 23 april 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Paços de Ferreira. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Paços de Ferreira live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Gil Vicente en Paços de Ferreira geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 52 minuten. V. Antunes maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Paços de Ferreira vanaf 11 meter op een 0-1 voorsprong. Gil Vicente kwam na 73 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van F. Navarro, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Gil Vicente - Paços de Ferreira 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Paços de Ferreira teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

31' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Djalo Paços de Ferreira
48' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
52' Penalty Paços de Ferreira Penalty V. Antunes Paços de Ferreira 0-1
55' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor B. Aouacheria Gil Vicente
55' Wissel Gil Vicente Wissel Ze Carlos voor E. Hackman Gil Vicente
64' Wissel Gil Vicente Wissel F. Navarro voor M. Bueno Gil Vicente
69' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Baixinho Paços de Ferreira
70' Wissel Paços de Ferreira Wissel F. Fonseca voor M. Djalo Paços de Ferreira
71' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor A. Butzke Paços de Ferreira
73' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt F. Navarro met assist van E. Santana Gil Vicente 1-1
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel Denilson voor A. Butzke Paços de Ferreira
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel M. Diaby voor R. Pires Paços de Ferreira
82' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ruben Gil Vicente
86' Wissel Gil Vicente Wissel J. Afonso voor G. Aburjania Gil Vicente
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Lima voor Maracas Paços de Ferreira
87' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor H. Ferreira Paços de Ferreira
87' Wissel Paços de Ferreira Wissel Lucas Silva voor H. Ferreira Paços de Ferreira
90' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor M. Diaby Paços de Ferreira
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Paços de Ferreira
Opstellingen Gil Vicente - Paços de Ferreira
De opstellingen van Gil Vicente en Paços de Ferreira zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Paços de Ferreira zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Paços de Ferreira

Gil Vicente en Paços de Ferreira treffen elkaar in de 31e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Rui Manuel Gomes Costa en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Paços de Ferreira in de Primeira Liga vond plaats op 10 december 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Gil Vicente. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide ploegen is Gil Vicente favoriet. De thuisploeg wist 7 keer te winnen, terwijl Paços de Ferreira slechts 5 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 7
Winst Paços de Ferreira 5
Totaal 15

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 5e positie staat, terwijl we Paços de Ferreira terugvinden op de 8e plaats.