Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (1-2) || Primeira Liga 2021/2022

Vrijdag 24 september 2021 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het vrijdag 24 september 2021 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Porto is onder leiding van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias geëindigd in een 1-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 9e minuut door M. Taremi, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Gil Vicente kreeg via S. Lino in de 24e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Na de openingsgoal kwam Gil Vicente in de 24e minuut op gelijke hoogte dankzij een doelpunt van S. Lino.

De wedstrijd leek uiteindelijk in een gelijkspel te gaan eindigen, totdat Sergio Oliveira namens Porto in de 89e minuut toch nog de winnende treffer wist te maken en de stand op 1-2 zette.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias, waardoor Porto dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

LIVE Gil Vicente - Porto 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi Porto 0-1
22' Gele kaart Porto Gele kaart voor C. Mbemba Porto
24' Penalty gemist Gil Vicente Penalty gemist S. Lino Gil Vicente
24' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Lino Gil Vicente 1-1
50' Gele kaart Porto Gele kaart voor F. Vieira Porto
64' VAR: Afgekeurd doelpunt M. Taremi Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel M. Taremi Porto
64' Wissel Gil Vicente Wissel A. Leautey voor S. Lino Gil Vicente
66' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Carvalho Gil Vicente
68' Wissel Porto Wissel Sergio Oliveira voor F. Vieira Porto
68' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor Vitinha Porto
70' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
74' Wissel Porto Wissel Joao Mario voor J. Corona Porto
81' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor A. Leautey Gil Vicente
83' Wissel Porto Wissel F. Conceicao voor M. Uribe Porto
84' Wissel Porto Wissel Pepe voor L. Diaz Porto
87' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor M. Bueno Gil Vicente
87' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor F. Navarro Gil Vicente
87' Gele kaart Porto Gele kaart voor Wendell Porto
89' Doelpunt Porto Doelpunt Sergio Oliveira Porto 1-2
90' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor Carvalho Gil Vicente
90' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Ferrugem Gil Vicente
91' Gele kaart Porto Gele kaart voor Otavio Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Porto
Opstellingen Gil Vicente - Porto
De opstellingen van Gil Vicente en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Porto

Gil Vicente en Porto treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Artur Manuel Ribeiro Soares Dias en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 6 maart 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 11 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Porto 11
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 7e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.