Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2021/2022

Maandag 25 oktober 2021 - 20:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Gil Vicente het maandag 25 oktober 2021 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Sporting Braga is onder leiding van scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel al vroeg in de wedstrijd. Sporting Braga kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 4e minuut, dankzij een goal van V. Oliveira. In het restant van de wedstrijd was het met name Gil Vicente dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Sporting Braga.

LIVE Gil Vicente - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

4' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt V. Oliveira Sporting Braga 0-1
49' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor A. Castro Sporting Braga
49' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Pedrinho Gil Vicente
59' Wissel Sporting Braga Wissel Lucas Mineiro voor A. Castro Sporting Braga
59' Wissel Sporting Braga Wissel Fabiano Silva voor I. Medeiros Sporting Braga
61' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Sequeira Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel Tormena voor Sequeira Sporting Braga
69' Wissel Sporting Braga Wissel F. Moura voor Galeno Sporting Braga
70' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor K. Fujimoto Gil Vicente
77' Wissel Gil Vicente Wissel B. Hanne voor A. Leautey Gil Vicente
77' Wissel Gil Vicente Wissel E. Santana voor F. Navarro Gil Vicente
81' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor V. Oliveira Sporting Braga
83' Wissel Gil Vicente Wissel G. Aburjania voor Pedrinho Gil Vicente
86' Wissel Sporting Braga Wissel Chiquinho voor Tormena Sporting Braga
92' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Moura Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Sporting Braga
Opstellingen Gil Vicente - Sporting Braga
De opstellingen van Gil Vicente en Sporting Braga zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Sporting Braga zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Sporting Braga

Gil Vicente en Sporting Braga treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Tiago Bruno Lopes Martins en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 9 mei 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 13 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 8 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Sporting Braga 8
Totaal 13

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 10e positie staat, terwijl we Sporting Braga terugvinden op de 6e plaats.