Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (1-1) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 5 februari 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Paços de Ferreira het zaterdag 5 februari 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Portimonense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio da Capital do Móvel in Paços de Ferreira.

Via de Paços de Ferreira - Portimonense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense (1-1)

De Primeira Liga 2021/2022 wedstrijd tussen Paços de Ferreira en Portimonense geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Een ongelukkig eerste eigen doelpunt van L. Possignolo zette Paços de Ferreira op een 1-0 voorsprong in de 15e minuut van de wedstrijd. Portimonense kreeg via Anderson in de 27e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Luis Miguel Branco Godinho de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte W. Junior namens Portimonense in de 91e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Paços de Ferreira - Portimonense 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Portimonense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

15' Eigen doelpunt Paços de Ferreira Eigen doelpunt L. Possignolo Paços de Ferreira 1-0
22' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor L. Possignolo Portimonense
27' Penalty gemist Portimonense Penalty gemist Anderson Portimonense
40' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor R. Pires Paços de Ferreira
41' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor N. Santos Paços de Ferreira
46' Wissel Portimonense Wissel D. G. Sana voor J. Dacosta Portimonense
56' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Pedrao Portimonense
60' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor J. Delgado Paços de Ferreira
61' Wissel Portimonense Wissel A. Sapara voor Ewerton Portimonense
66' Wissel Paços de Ferreira Wissel H. Ferreira voor Ze Uilton Paços de Ferreira
68' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor A. Sapara Portimonense
74' Wissel Portimonense Wissel W. Junior voor Carlinhos Portimonense
74' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Anderson Portimonense
77' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Butzke voor R. Pires Paços de Ferreira
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel N. Koffi voor Lucas Silva Paços de Ferreira
78' Wissel Paços de Ferreira Wissel A. Ibrahim voor Denilson Paços de Ferreira
82' Wissel Portimonense Wissel Lucas voor Willyan Portimonense
84' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor V. Antunes Paços de Ferreira
85' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Luquinha Portimonense
88' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor C. Luiz Paços de Ferreira
91' Doelpunt Portimonense Doelpunt W. Junior met assist van Lucas Portimonense 1-1
98' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor W. Junior Portimonense
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Portimonense
Opstellingen Paços de Ferreira - Portimonense
De opstellingen van Paços de Ferreira en Portimonense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Paços de Ferreira gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Portimonense zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Portimonense

Paços de Ferreira en Portimonense treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Paços de Ferreira en Portimonense in de Primeira Liga vond plaats op 29 augustus 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Paços de Ferreira. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Paços de Ferreira favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Portimonense slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Paços de Ferreira 3
Winst Portimonense 1
Gelijkspel 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Paços de Ferreira op een 12e positie staat, terwijl we Portimonense terugvinden op de 8e plaats.