Nabeschouwing Sporting CP - Moreirense (1-0) || Primeira Liga 2021/2022

Zaterdag 23 oktober 2021 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Sporting CP het zaterdag 23 oktober 2021 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Moreirense. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio José Alvalade in Lisboa.

Via de Sporting CP - Moreirense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting CP - Moreirense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting CP en Moreirense is onder leiding van scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira geëindigd in een 1-0 overwinning voor Sporting CP. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 16e minuut door S. Coates, waarmee Sporting CP met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Sporting CP.

LIVE Sporting CP - Moreirense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting CP - Moreirense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

16' Doelpunt Sporting CP Doelpunt S. Coates met assist van Pablo Sarabia Sporting CP 1-0
34' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor João Palhinha Sporting CP
63' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Yan Walterson Sporting CP
63' Wissel Moreirense Wissel Derik Lacerda voor Felipe Pires Moreirense
66' Wissel Moreirense Wissel Paulinho voor Moreirense
68' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Matheus Nunes Pablo Sarabia Sporting CP
70' Wissel Sporting CP Wissel André Luís voor Rafael Martins Sporting CP
77' Wissel Moreirense Wissel Tiago Tomás voor Paulinho Moreirense
80' Wissel Sporting CP Wissel Matheus Silva voor Gonçalo Franco Sporting CP
80' Wissel Moreirense Wissel Filipe Soares voor Fábio Pacheco Moreirense
82' Wissel Moreirense Wissel Daniel Bragança voor Moreirense
85' Gele kaart Sporting CP Gele kaart voor Ricardo Esgaio Pote Sporting CP
85' Wissel Sporting CP Wissel M. Ugarte voor João Palhinha Sporting CP
90' Wissel Sporting CP Wissel S. Vitória voor Sporting CP
90' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor L. Rosić Moreirense
94' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Rodrigo Conceição Moreirense
91' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor J. Henriques Moreirense
94' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor R. Conceicao Moreirense
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting CP - Moreirense
Opstellingen Sporting CP - Moreirense
De opstellingen van Sporting CP en Moreirense zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Sporting CP gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Moreirense zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Sporting CP - Moreirense

Sporting CP en Moreirense treffen elkaar in de 9e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vitor Jorge Fernandes Ferreira en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Sporting CP en Moreirense in de Primeira Liga vond plaats op 5 april 2021 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide ploegen is Sporting CP favoriet. De thuisploeg wist 11 keer te winnen, terwijl Moreirense slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Sporting CP 11
Winst Moreirense 0
Gelijkspel 5
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Sporting CP op een 3e positie staat, terwijl we Moreirense terugvinden op de 14e plaats.