Nabeschouwing Tondela - Marítimo (4-2) || Primeira Liga 2021/2022

Zondag 7 november 2021 - 15:00 uur

In de Primeira Liga 2021/2022 neemt Tondela het zondag 7 november 2021 om 15:00 uur in eigen huis op tegen Marítimo. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Marítimo live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Marítimo (4-2)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Marítimo is onder leiding van scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia geëindigd in een 4-2 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er in de doelpuntrijke wedstrijd een 3-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Een penalty zorgde voor de openingsgoal na 15 minuten. J. Pedro maakte dankbaar gebruik van deze uitgelezen kans en zette daarmee Tondela vanaf 11 meter op een 1-0 voorsprong. In de 20e minuut mocht er opnieuw een penalty genomen worden. Het was wederom J. Pedro die aanlegde en vervolgens de 2-0 wist te scoren voor Tondela. In de 41e minuut moest Marítimo verder met een man minder nadat P. Pelagio een rode kaart had gekregen.

J. Pedro zette Tondela even later op 3-0 nadat hij een door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia toegekende penalty wist te benutten. Na 75 minuten deed M. Costa iets terug door de aansluitingstreffer te maken, waarmee de achterstand van Marítimo werd verkleind tot 3-1. Marítimo verkleinde in de 91e minuut de achterstand doordat A. Alipour de 3-2 wist te maken, waardoor de wedstrijd toch weer spannend werd. Even later viel het zesde en tevens laatste doelpunt van de wedstrijd. In de 99e minuut was het Tondela dat via Pedro Augusto de stand op 4-2 zette en daarmee ook de einduitslag bepaalde.

Niet veel later klonk het laatste fluitsignaal van arbiter Gustavo Fernandes Correia bij een 4-2 eindstand in het voordeel van Tondela.

LIVE Tondela - Marítimo 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Marítimo teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

11' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor L. Andrade Marítimo
15' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 1-0
16' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor V. Costa Marítimo
19' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor J. Zainadine Marítimo
20' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 2-0
30' Gele kaart Tondela Gele kaart voor I. Undabarrena Tondela
41' Rode kaart Marítimo Rode kaart voor P. Pelagio Marítimo
43' Penalty Tondela Penalty J. Pedro Tondela 3-0
46' Wissel Marítimo Wissel Joel voor V. Costa Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel Fabio China voor L. Andrade Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel A. Alipour voor Ricardinho Marítimo
46' Wissel Marítimo Wissel M. Costa voor I. Rossi Marítimo
47' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Fabio China Marítimo
57' Wissel Marítimo Wissel R. Guitane voor T. Soderstrom Marítimo
59' Gele kaart Tondela Gele kaart voor P. Trigueira Tondela
61' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor E. Costa Marítimo
69' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor M. Costa Marítimo
70' Wissel Tondela Wissel E. Quaresma voor J. Murillo Tondela
70' Wissel Tondela Wissel J. Boselli voor I. Undabarrena Tondela
75' Doelpunt Marítimo Doelpunt M. Costa met assist van E. Costa Marítimo 3-1
85' Gele kaart Tondela Gele kaart voor T. Almeida Tondela
85' Wissel Tondela Wissel Pedro Augusto voor S. Agra Tondela
91' Doelpunt Marítimo Doelpunt A. Alipour met assist van J. Zainadine Marítimo 3-2
92' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Joel Marítimo
98' Gele kaart Marítimo Gele kaart voor Xadas Marítimo
99' Doelpunt Tondela Doelpunt Pedro Augusto met assist van T. Dantas Tondela 4-2
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Marítimo
Opstellingen Tondela - Marítimo
De opstellingen van Tondela en Marítimo zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Tondela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Marítimo zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Voorbeschouwing Tondela - Marítimo

Tondela en Marítimo treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2021/2022. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Tondela en Marítimo in de Primeira Liga vond plaats op 16 februari 2021 en dat duel eindigde in een overwinning voor Tondela. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Marítimo favoriet. 7 keer wist de ploeg van Tondela te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Tondela. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Tondela 3
Winst Marítimo 7
Totaal 12

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Tondela op een 14e positie staat, terwijl we Marítimo terugvinden op de 17e plaats.